search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 07:20
MENU CLOSE

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Σταθερά πρώτη η ΝΔ, μειώνει τη διαφορά από ΣΥΡΙΖΑ το ΚΙΝΑΛ

13.11.2021 20:25
ekloges_new

Άρνητικά αποτελέσματα για τον ΣΥΡΙΖΑ προκύπτουν από τη δημοσκόπηση της Metron Analysis που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Βήματος της Κυριακής.

Σύμφωνα με αυτά, από τη μια η διαφορά με τη Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στις 10 μονάδες και από την άλλη μειώνεται αυτή με το ΚΙΝΑΛ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα της Metron Analysis, στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 28% και ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει σημαντική πτώση στο 18,3%. Από την άλλη, σημαντική άνοδο καταγράφει το ΚΙΝΑΛ το οποίο συγκεντρώνει 9,8%. Στα υπόλοιπα κόμματα το ΚΚΕ βρίσκεται στο 5,1%, η Ελληνική Λύση στο 4,3% και το ΜέΡΑ25 στο 4%.

Αναφορικά με το ΚΙΝΑΛ και την εσωκομματική διαδικασία του κόμματος, δημοσκόπηση της GPO που δημοσιεύσαν «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» πριν από μία εβδομάδα, ο Ανδρέας Λοβέρδος φέρεται να προηγείται ελάχιστα σε σχέση με τους κ. Παπανδρέου και κ. Ανδρουλάκη. Βασικό συμπέρασμα της πρώτης έρευνας στην προεκλογική αφετηρία για τις κάλπες είναι ότι η μάχη οδηγείται σε δεύτερο γύρο.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ανδρουλάκης: «Η δύναμη του Μητσοτάκη είναι ο φόβος να μην επανέλθει ο Τσίπρας»

Εισαγγελία Πρωτοδικών Aθηνών: «Εκ παραδρομής η κλήση στον Παύλο Πολάκη»

Παπανδρέου: «Να αγωνιστούμε για την αλλαγή όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15