ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:18
MENU CLOSE

Σασμός - Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Η Βασιλική κατανοεί το δεσμό Αστέρη -Αργυρώς, αλλά δεν θα πει “καλά κάνετε”» (video)

15.11.2021 16:44

Στην κάμερα του Happy day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Ο Σασμός» Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τον ρόλο της Βασιλικής που ερμηνεύει. «Η Βασιλική κατανοεί το δεσμό Αστέρη -Αργυρώς. Είναι υποστηρικτική αλλά δεν θα πει “καλά κάνετε. Προχωρήστε ελεύθερα”».

«Τα τελευταία 2-3 χρόνια άρχισαν να γίνονται ενδιαφέρουσες δουλειές στην τηλεόραση…. Δείχνει να μιλάμε για πέρασμα σε μια νέα εποχή, όπου επικοινωνεί το θέατρο με την τηλεόραση. Θα δούμε το πού θα οδηγήσει» λέει.

«Όποτε μπορώ βλέπω τον “Σασμό” στην τηλεόραση…» σημειώνει η Μ.Λαμπροπούλου. Όσο για την οικογένειά της και τις κόρες της… «έχουν πάντοτε το χρόνο που χρειάζονται μαζί μου. Οι κόρες μου, 8 και 12 ετών, με έχουν δει λίγο στην τηλεόραση. Σε γενικές γραμμές είμαστε επιλεκτικοί (σύζυγός της είναι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Νταλιάνης) στο τι θα δουν…».

Όσο για τον σύζυγό της Γιάννη Νταλιάνη, ο ίδιος δήλωσε «Παρακολουθώ τον Σασμό» . Το ζευγάρι Μαθιού-Βασιλικής «είναι πολύ ωραίο» σημειώνει. Και αποκαλύπτει ότι… «η Μαριλίτα ήταν διστακτική να δεχθεί το ρόλο στο Σασμό, λόγω των παιδιών και των μεταπτυχιακών κι εγώ την παρότρυνα».

Διαβάστε επίσης:

Βάνα Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Έτσι αισθάνομαι και είναι δικαίωμά μου» (Video)

Γιώργος Αρμένης για κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο: «Είναι ντροπή να τα κουβεντιάζουμε» (Video)

Μαρία Τζομπανάκη: «Μια φορά κάποιος με είπε όμορφη και του έριξα χαστούκι» (Video)

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:18
Exit mobile version