search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:05
MENU CLOSE

Βάνα Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Έτσι αισθάνομαι και είναι δικαίωμά μου» (Video)

15.11.2021 14:08
vana-mparmpa-new

Στις δηλώσεις που είχε κάνει υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Βάνα Μπάρμπα, μια θέση για την οποία είχε δεχθεί πολλά αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο.

Παρακολουθήστε από το 11:27′ του παρακάτω βίντεο

«Έτσι αισθάνομαι και είναι δικαίωμά μου. Είναι δικαίωμά μας να μιλάμε και να λέμε τη γνώμη μας, να μπορούμε να σταθούμε στο ηθικό ανάστημα της άποψής μας.

Είναι δικαίωμά μας, ακόμη κι αν κάνουμε λάθη. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μη με ρωτήσετε άλλο για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δε θα ήθελα να απαντήσω», δήλωσε αρχικά, επισημαίνοντας ότι εφόσον έχει τοποθετηθεί πολλάκις για το εν λόγω ζήτημα, πλέον, επιλέγει τη σιωπή.

«Δε θέλω να μιλήσω άλλο, έχω πει την άποψή μου, δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο για τον Πέτρο. Δεν είναι μόνο η εμπλοκή, η σιωπή καμιά φορά στα media είναι χρυσός. Σας ευχαριστώ πολύ για τον σεβασμό. Δε θέλω να πω κάτι άλλο» τόνισε.

«Αν είχα γιο θα τον είχα καταστρέψει»

Αναφερόμενη στο metoo και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν βγει στο φως τον τελευταίο καιρό, η Βάνα Μπάρμπα επισήμανε ότι ένας άνδρας «πλάθεται» από την οικογένεια και ότι συχνά η μητέρα είναι εκείνη που μεγαλώνοντας έναν άνδρα τον «μαθαίνει» να μη σέβεται τις γυναίκες κατά την ενήλικη ζωή του.

Μάλιστα, η ίδια επίσημανε ότι αν είχε γιο θα έκανε το ίδιο σφάλμα.

«Αν είχα γιο θα τον είχα καταστρέψει. Από την αδυναμία που θα του είχα, θα τον είχα ευνουχήσει. θα ήταν σίγουρα στην κατηγορία των ανδρών που δε θα σέβονταν τις γυναίκες» είπε χαρακτηριστικά

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αρμένης για κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο: «Είναι ντροπή να τα κουβεντιάζουμε» (Video)

Γιάννης Αϊβάζης για κορωνοϊό: «Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία» (Video)

Μαρία Τζομπανάκη: «Μια φορά κάποιος με είπε όμορφη και του έριξα χαστούκι» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:05