search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 13:42
MENU CLOSE

Γαβαλάς για την εμφάνιση Μαρίνας Σάττι: «Μοντέρνα εμφάνιση για ένα club»

30.04.2024 22:04
GABALAS
NDP

Ο Λάκης Γαβαλάς σχολίσε την στυλιστική εικόνα της Μαρίνας Σάττι τονίζοντας ότι θα ήθελε να φορέσει κάτι διαφορετικό. Αντίθετα θεώρησε ότι το μπαλέτο που την συνοδεύει «κατεβάζει» την εικόνα της.

Το σχόλιο έγινε στην κάμερα του Πρωινό για τα ρούχα που θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι στη σκηνή της Eurovision και τις στυλιστικές επιλογές που θα έκανε ο ίδιος για την εμφάνισή της.

«Στρινγκ, πού στρινγκ. Τη βρίσκω μία μοντέρνα εμφάνιση για ένα club στην αρχή πριν βγει το μεγάλο perfomance. Έδωσε ένα κλίμα νεότητας. Δεν θα μπορούσε να βάλει κάτι διαφορετικό η κοπέλα. Τα αγόρια το βρήκα πολύ εύκολο. T-shirt με ένα παντελόνι και γύρω σαν στρινγκ. Το βρήκα λιγάκι ανέμπνευστο και με αυτήν την έννοια κατεβάζει και την εικόνα της Μαρίνας» είπε.

Και συνέχισε: «Η Μαρίνα είναι φρέσκο κορίτσι και νομίζω ότι θα αισθάνεται άνετα σε αυτό το ρούχο. Η Μαρίνα θα μπορούσε να έχει ένα headpeace, σαν ένα καλάθι που μαζεύουμε τις ελιές, αφού έχει τόσο ελληνικό στοιχείο, Μοναστηράκι και παλιά Αθήνα» ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς και συνέχισε:

«Όλο αυτό να κουνάει, το βαριέμαι μετά την Φουρέιρα. Σαν caramel package είναι μία χαρά, μεταλλικό χρώμα», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Διαβάστε επίσης:

Μπράιαν Κοξ: Η Βίβλος είναι ένα από τα χειρότερα βιβλία όλων των εποχών

Επικρίνει τον Κασσελάκη η Βέφα Αλεξιάδου: «Γιατί να παντρευτεί με άντρα ; Να καθίσει, στα αυγά του»

Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου – Τι συνέβη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 13:41