Τσιτσιπάς: Θαυμάστρια αναζητούσε το τηλέφωνό του σε αγώνα της... Σάκκαρη (video)
Θαυμάστρια του Στέφανου Τσιτσιπά έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο «απελπισίας» για να τον γνωρίσει ώστε να ζητά το τηλέφωνο του δημόσια σε γήπεδο που αγωνιζόταν η Μαρία Σάκκαρη.
Τι κι αν στο κορτ στην Γκουανταλαχάρα αγωνίζονταν η Μαρία Σάκκαρη με την Αρίνα Σαμπαλένκα, σε μια μεγάλη μάχη με στόχο τα ημιτελικά του WTA Finals, μια θαυμάστρια του «Tsitsifast» είπε να κάνει την προσπάθειά της και να ζητήσει το τηλέφωνό του από την Ελληνίδα τενίστρια!
Σήκωσε ένα μεγάλο χαρτόνι, σαν πλακάτ, ζητώντας το τηλέφωνο του Στεφ και προσέλκυσε όπως ήταν φυσικό όλα τα βλέμματα. «Σάκκαρη δώσε μου το τηλέφωνο του Τσιτσιπά», έγραψε η γυναίκα.
You miss 100% of the shots you don't take!😂@mariasakkari | @steftsitsipas | #AKRONWTAFinals pic.twitter.com/yvTYsa5lrU
— wta (@WTA) November 16, 2021
Διαβάστε επίσης:
ΑΕΚ: Σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο ο Γέλοβατς
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Είμαι περήφανος Έλληνας, αλλά βίωσα τον ρατσισμό στο πετσί μου»
Εθνική Ελλάδας: Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Φαν’τ Σχιπ