search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:31
MENU CLOSE

Σέρρες: Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο του 13χρονου – Τι λέει η θεία του για τον ανήλικο

25.11.2021 20:19
ekav_new

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η κοινωνία της Κρήνιδας Σερρών με τον αναπάντεχο θάνατο του 13χρονου αγοριού.

Ο ανήλικος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον καναπέ του σπιτιού του απο τη μητέρα του και μεταφέρθηκε στις 5.30 τα ξημερώματα στο νοσοκομείο μόνο για να διαπιστωθεί ο θάνατός του.

Τα αίτια είναι ακόμα άγνωστα και φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με τη θεία του 13χρονου πάντως, το παιδί ταλαιπωρούνταν από μία αμυγδαλίτιδα και έπαιρνε αντιβίωση, όμως έδειχνε ευδιάθετος. Δεν υπήρχε καμία ένδειξη για το κακό που συνέβη.

«Ο ανιψιός μου πήγε στους δικούς του το βραδάκι και τους είπε απλά πως θα κοιμηθεί στο σαλόνι, τίποτα άλλο. Πήγε να τον ξυπνήσει η μητέρα του το πρωί για το σχολείο καθώς έπρεπε να ετοιμαστεί και να πάρει το σχολικό του. Το παιδί τις τελευταίες μέρες δεν πήγαινε σχολείο γιατί είχε την αμυγδαλίτιδα. Δεν έκανε σημαντικό πυρετο, ήταν και ευδιάθετος απλά η μαμά του για να τον προστατέψει δεν τον έστειλε στο σχολείο» είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στο protothema.gr.

«Δεν έχω λόγια, δεν μπορώ να συνέλθω, Δεν είχε κορωνοϊό ούτε τίποτα γιατί τα παιδιά κάνουν συνέχεια τεστ. Είχε μια αμυγδαλίτιδα, για την οποία, χορηγήθηκε πριν από τρεις μέρες, μια αντιβίωση. Αύριο θα γίνει νεκροψία στη Θεσσαλονίκη και θα δούμε από τι προήλθε η ανακοπή. Γιατί ο Φώτης καρδιακό πρόβλημα δεν είχε. Σύμφωνα με τους γιατρούς το παιδί έφυγε από ανακοπή καρδιάς, η νεκροψία θα μας δείξει περισσότερα. Οι νοσηλευτές με τον γιατρό του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να το επαναφέρουν μέσα στο ασθενοφόρο, επανήλθε λίγο, αλλά η καρδούλα του ήταν πολύ αδύναμη και πρέπει να ήταν πολύ ώρα σταματημένη, δεν το γνώριζαν οι γονείς αφού ήταν βράδυ και κοιμούνταν όλοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η μητέρα του, κάποια στιγμή, σηκώθηκε και πήγε να τον ξαπλώσει γιατι τον είδε να κάθεται στον καναπέ. Το παιδί δεν αντιδρούσε και όταν κατάλαβαν ότι δεν έχει παλμούς τρελάθηκαν. Η οικογένειά του είναι σοκαρισμένη, ο πατέρας του είναι κλειδωμένος στο δωμάτιο και η μητέρα του δεν μπορεί να το πιστέψει με τίποτα. Έχει ενημερωθεί η μεγαλύτερή τους αδερφή που είναι φοιτήτρια στην Κρήτη και έρχεται ο άλλος ο αδερφός έχει καρδιακό πρόβλημα και φοβόμαστε μην μας πάθει κάτι» είπε θεία του άτυχου μαθητή.

Οι αντρες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σπίτι τα ξημερώματα προσπάθησαν να επαναφέρουν το παιδί μα μάταια καθώς είχε μείνει αρκετό χρόνο χωρίς να λειτουργεί η καρδιά του. Μετέφεραν τον 13χρονο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από ανακοπή καρδιάς.

Η σορός του άτυχου μαθητή έχει μεταφερθεί στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να του γίνει νεκροψία– νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν τον τόσο πρόωρο θάνατό του.

Διαβάστε επίσης

Ρουβίκωνας: Συνθήματα έξω από τα σπίτια της Γκάγκα και του Σκέρτσου (Video)

Κυκλάδες: Κατακλύζονται τα νησιά από μωβ μέδουσες (Photo)

Aπάτη: Πλήρωναν για κινητό τηλέφωνο και τους έστελναν… μπουκάλια με νερό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:21