Μάρκος Σεφερλής: Η συγκινητική εξομολόγηση για τους γονείς του: «Ίσως να μην υπήρχα εγώ...» (Video)
Ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη μέσω της οποίας μίλησε μίλησε για τη σάτιρα, τα νέα θεατρικά του σχέδια, τον Άρη Σερβετάλη, τα μέτρα που ισχύουν λόγω του κορωνοϊού και διάφορα άλλα.
«Πέρυσι έκανα τον Χαρδαλιά, είδε την παράσταση, χτυπιόταν στο γέλιο», τόνισε, ενώ αναφορικά με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να παραιτηθεί από την παράσταση που πρωταγωνιστεί λόγω του διαχωρισμού εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, δήλωσε: «Είναι επιλογή του καθένα, δεν θα το κρίνω εγώ. Δεν ξέρω τι συμφωνία είχε κάνει, ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Στην Ελλάδα βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Δεν είναι δική μου δουλειά να κρίνω τον άλλον».
Στην συνέχεια, μίλησε για τους γονείς του: «Αν δεν είχε χαθεί ο Μάρκος, μπορεί και να μην υπήρχα εγώ. Είχαν κάνει τρία παιδιά οι γονείς μου, ήταν βιοπαλαιστές δεν είχαν οικονομική άνεση. Μόλις χάθηκε ο Μάρκος, πήραν την απόφαση αμέσως μετά να κάνουν άλλο παιδί και πήρα το όνομά του. Γι’ αυτό λέω ότι ίσως η ευλογία που έχω είναι διπλή, κουβαλάω και τη δική του».
Και κατέληξε λέγοντας: «Οι γονείς μου δεν πίστευαν ότι θα γίνω ηθοποιός. Μου έλεγαν αποκλείεται να επιβιώσεις σε αυτόν τον χώρο και να κάνεις καριέρα. Τους δικαίωσα ευτυχώς. Δηλαδή τώρα η μητέρα μου – γιατί ο πατέρας μου δεν ζει – κυκλοφορεί στον δρόμο και της λένε τα καλύτερα για μένα. Αισθάνεται υπερήφανη για μένα. Είναι ό,τι καλύτερο. Κάνω χιούμορ, αλλά δεν παύω να είμαι άνθρωπος. Συγκινούμαι γενικά, δεν ντρέπομαι να κλάψω αν μου έρθει. Γενικά είμαι πολύ αληθινός γι’ αυτό και κόσμος μ’ αγαπάει όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρει πως ό,τι αισθάνομαι το λέω και το δείχνω. Δεν κρύβομαι, δεν μετανιώνω».
Διαβάστε επίσης:
Ηράκλειο: Έστειλαν στους συμμαθητές τους στο Νοσοκομείο – Τους έβαλαν αντισηπτικό στο νερό (Video)
Μετάλλαξη Όμικρον: Συναγερμός στη Βρετανία – Εντοπίστηκαν 2 κρούσματα