search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:15
MENU CLOSE

Άρης Σερβετάλης: Υπέρ του η Κλέλια Ρένεση – «Πολύς πόνος σας έπιασε για τους 20 συνεργάτες του που έμειναν άνεργοι»

25.11.2021 14:41
renesi-klelia-new

Έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από παράσταση μη αποδεχόμενος τα νέα μέτρα που απαγορεύουν την είσοδο των ανεμβολίαστων στα θέατρα, η Κλέλια Ρένεση τάσσεται υπέρ του ηθοποιού.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έκανε σαφές ότι στηρίζει απόλυτα τον συνάδελφό της, ενάντια στην πλειοψηφία του καλλιτεχνικού κόσμου που εξέφρασε ξεκάθαρα την αντίθεσή του.

«Ο καθε ανθρωπος εχει το δικαιωμα να διαλεγει τις συνθήκες στις οποιες θα εργαζεται κ θα εκτελει τα καθηκοντα του. Και καποιοι , εχουν το σθενος να διεκδικουν αυτο το δικαιωμα.

Ακόμα κι αν δεν ειχε ειδοποιήσει παραγωγούς και ιθύνοντες πολύ καιρό πριν την ώρα της κρίσης, ο καλλιτέχνης έχει να κουβαλήσει εκτός απο μια παραγωγή, έναν εαυτό, ένα ψυχικό σθένος κ μια αυτοπραγμάτωση. Κοινώς, τι να τον κάνεις στο σανίδι τον ανθρωπο, αν έχει μείνει μισή η αξιοπρέπειά του.

Κ ναι, κυρίες κ κύριοι.. υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που μπροστά στον διαχωρισμό του κοινού, ανατριχιάζουν από φρίκη.. κ αποχωρούν απο την κούρσα. Πάντως πολύς πόνος σας έπιασε για τους 20 συνεργάτες του που έμειναν άνεργοι ( γνωρίζοντας εξ αρχής την πιθανότητα αποχώρησης)..

Όλους εσάς δεν σας είδα ποτέ να πονάτε τους άπειρους καλλιτέχνες που λόγω μέτρων κοβιντ δεν είχανε να αγοράσουν γάλα στο παιδί τους. Ούτε στα κινήματα στήριξης καλλιτεχνών σας συνάντησα, ούτε σας είδα στις ουρές έξω απ τα θέατρα τώρα που άνοιξαν, να στηρίξετε..

Με μούτρα η χολή παιδιά για όποιον τολμά κ σηκώνει το κεφάλι απ τις ταπεινώσεις που μας βρήκαν.. κ λίγο ρισπέκτ που υπάρχουν άνθρωποι συνεπείς στα πιστεύω τους, είτε συμφωνούμε με αυτά, ειτε οχι. Σπάνιο το είδος», έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιανός για κορωνοϊό: «Η αλήθεια είναι ότι νόσησα -Ίσως αυτό που είπα να παρεξηγήθηκε» (Video)

Σταμάτης Γονίδης: «Έκανα το εμβόλιο της Johnson γιατί δεν έχει μέσα χιμπατζή» (Video)

Παύλος Χαϊκάλης: «Αποχωρώ από το θέατρο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:11