search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:20
MENU CLOSE

Τα «αντισώματα» του Βαγγέλη Βενιζέλου

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2206
2/12/2021
02.12.2021 15:38
VENIZELOS_NEW

Εδώ και λίγους μήνες ο Ευάγγελος Βενιζέλος αρθρώνει δημόσια κριτική στην κυβέρνηση ως προς τη διαχείριση της πανδημίας έχοντας προξενήσει αίσθηση.

Το ενδιαφέρον είναι ότι τις τελευταίες μέρες έκανε ένα βήμα παραπάνω, αφού την κριτική για το ότι η κυβέρνηση βιάστηκε να κηρύξει το τέλος της πανδημίας την έκανε μέσω της προσκείμενης στον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. «Εφημερίδας των Συντακτών».

Πάντως, για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις περί σταδιακής σύμπλευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ – άλλωστε ούτε ο τελευταίος θα το ήθελε –, φροντίζει να κάνει έναν ηχηρό διαχωρισμό με ολίγη «πανδημική» ορολογία: ερωτηθείς για το αν ανησυχεί μήπως, λόγω της κριτικής, του κατηγορηθεί από το «μέτωπο της λογικής» ως φιλο-ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει: «Έχω πολύ ισχυρά αντισώματα απέναντι στην “ακίδα” αυτή»

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στηρίζουν Παπανδρέου 64 πρώην βουλευτές και υπουργοί

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Λοβέρδος: «Ο αρχηγός του κόμματος πρέπει να είναι βουλευτής»

Θα πάει ο Μόσιαλος να ψηφίσει στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:20