search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 09:38
MENU CLOSE

Μπιλ Γκέιτς: Πλένει τα πιάτα κάθε βράδυ για να αποβάλει το άγχος του

15.12.2021 11:40
Billy_gates_new

Ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, έχει δημιουργήσει μία μάλλον απροσδόκητη –για έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους της γης- νυχτερινή ρουτίνα, η οποία τον βοηθά να πάρει τον ύπνο που χρειάζεται.

«Πλένω τα πιάτα κάθε βράδυ», είχε γράψει ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος παλαιότερα στο Reddit, όταν ένας χρήστης τον ρώτησε «ποιο είναι το πράγμα που απολαμβάνεις να κάνεις και κανείς δεν θα περίμενε από εσένα;». Όπως είχε ομολογήσει ο Γκέιτς, επιμένει να πλένει τα πιάτα ακόμα και όταν άλλοι προσφέρονται να το κάνουν.

Οι ειδικοί λένε ότι απλές εργασίας όπως το πλύσιμο των πιάτων βοηθούν τον άνθρωπο να αποβάλει τα άγχος και να καθαρίσει το μυαλό του από όσα τον απασχολούν.

Ο Μπιλ Γκέιτς συνηθίζει επίσης να διαβάζει για μία ώρα, πριν κοιμηθεί, κάθε βράδυ. Οι περισσότεροι, άλλωστε, γνωρίζουν ότι το διάβασμα βοηθά ακόμα και όσους δυσκολεύονται πολύ να κοιμηθούν τη νύχτα.

Διαβάστε επίσης:

Χονγκ Κονγκ: Φωτιά στον ουρανοξύστη World Trade Center – Εκατοντάδες εγκλωβισμένοι (Videos)

Διάστημα: Οι αστρονόμοι «είδαν» πεντακάθαρα το κέντρο του Γαλαξία μας

Κορωνοϊός-Βρετανία: Νέο χτύπημα στον Τζόνσον – «Ανταρσία» στους Τόρις για τα νέα μέτρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 09:38