search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.10.2025 00:26
MENU CLOSE

Κοζάνη: 21χρονος βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Αυτοκτονία «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία

26.12.2021 10:44
peripoliko_new

Τραγωδία στην Κοζάνη, όπου το πρωί της Κυριακής ένας 21χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του που βρίσκεται πίσω από το Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης. Τον άτυχο 21χρονο εντόπισε νεκρό συγγενικό του πρόσωπο.

Στο σημείο έσπευσαν η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ έρευνα για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας kozanimedia, δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής στοιχεία που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Με βάση τις πρώτες ενδείξεις το πιθανότερο είναι να πρόκειται για αυτοκτονία

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Οι 20 περιοχές που είναι σε «βαθύ κόκκινο»

Τραγωδία στα Χανιά: Έδωσε τέλος στη ζωή του τα Χριστούγεννα

Κορωνοϊός: Η μετάλλαξη Όμικρον φέρνει «λουκέτο» στα νυχτερινά κέντρα;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.10.2025 00:21