search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:15
MENU CLOSE

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σε ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής βρήκε τα βίντεό της η 42χρονη (Video)

27.12.2021 20:34
panagiotopoulos-new

Βίντεό της σε ελληνική ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής, εντόπισε η 42χρονη που μήνυσε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με αποτέλεσμα να παραταθεί η κράτησή του.

Πρόκειται για την τρίτη καταγγελία σε βάρος του πρώην συμπαρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα, η οποία υπεβλήθη το βράδυ της Κυριακής και αφορά σκηνές  οι οποίες γυρίστηκαν την περίοδο 2004 έως 2006, όμως παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένες στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, η 42χρονη στην κατάθεσή της ανέφερε ότι ο παρουσιαστής, προκειμένου να την πείσει να γυρίσουν τα βίντεο, της είπε ότι θα τη νυμφευθεί – μια τακτική που χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προκειμένου να περιορίσει τις αναστολές των συντρόφων του.

Όπως έγινε γνωστό από τη δικαστική διαδικασία, ο άνθρωπος που αναρτούσε τα βίντεο στο διαδίκτυο χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και δίπλα την ημερομηνία γέννησης του παρουσιαστή.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στο σάιτ στο οποίο η 42χρονη βρήκε τα βίντεο, υπάρχει κύμα συμπαράστασης από χρηστές που υποστηρίζουν τον παρουσιαστή.

Η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το ψευδώνυμο για ανάρτηση, φαίνεται να είναι εντός του 2021. Οι αναρτήσεις αυτές, όπως και το προσωπικό site του παρουσιαστή, εξετάζονται από τις Αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: «Μαύρο» ρεκόρ με 9.284 νέα κρούσματα, «φλέγεται» με πάνω από 4.000 η Αττική

Κορωνοϊός: Το απόγευμα οι ανακοινώσεις Πλεύρη για τα νέα μέτρα (Video)

Κορωνοϊός – Καπραβέλος: «Μέτρα τώρα, μετά την Πρωτοχρονιά το κόστος μπορεί να είναι τραγικό» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42