search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 14:41
MENU CLOSE

Οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης: Νεκρή 70χρονη – Συνελήφθη ο γιος της για ενδοοικογενειακή βία

29.12.2021 16:09
Astynomia-kordela-new

Την υπόθεση του θανάτου μιας 70χρονης γυναίκας ερευνούν οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης με ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας από την πλευρά του 49χρονου γιου της, ο οποίος και συνελήφθη κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία.

Η άτυχη γυναίκα που έμενε στα Πραιτώρια του Δήμου Αρχάνων-Αστερουσίων του Ηρακλείου βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο πάτωμα του υπνοδωματίου της φέροντας σοβαρό τραύμα στο κεφάλι ενώ στο σπίτι βρίσκονταν τόσο ο γιος όσο και ο σύζυγός της. Η σορός της μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής ενώ κλήθηκαν και οι αρχές.

Για την υπόθεση έχει προσαχθεί ο 49χρονος γιος της γυναίκας, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο και της εγκληματικής ενέργειας που θα διαλευκανθεί ως πιθανότητα, από την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία θα υποβληθεί η 70χρονη.

Η σύλληψη του γιου της για ενδοοικογενειακή βία

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost,  το απόγευμα της Τρίτης προκλήθηκε έντονος καυγάς ανάμεσα στον γιο και τους γονείς του.

Ο καυγάς πήρε άγριες διαστάσεις με τον γιο να σπρώχνει την μητέρα του ενώ φαίνεται να χειροδίκησε και ενάντια στον πατέρα του.

Η άτυχη 70χρονη λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκε νεκρή στο πάτωμα με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Αυτό που ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί είναι αν η ίδια κατά τη διάρκεια του καυγά υπέστη ανακοπή και έπεσε ή αν το σπρώξιμο ήταν εκείνο που την έριξε και της προκάλεσε θανατηφόρο τραύμα.

Αυτό μένει να αποσαφηνιστεί από μία αξονική τομογραφία που ήδη έχει προγραμματιστεί να γίνει στη σορό της άτυχης γυναίκας από τον ιατροδικαστή. Η απάντηση αυτή θα δώσει και τη λύση στο γρίφο αν πρόκειται για έγκλημα ή για ανακοπή.

Παρ’ όλα αυτά ο γιος έχει ήδη συλληφθεί από τις αρχές με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας ωστόσο αν αποδειχθεί ότι η μητέρα του έχασε την ζωή της εξαιτίας του σπρωξίματος τότε θα είναι κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο 49χρονος έχει απασχολήσει τα τελευταία χρόνια τις αστυνομικές αρχές καθώς ο ίδιος το 2013 είχε συλληφθεί ξανά για ενδοοικογενειακή βία. Τότε είχε χτυπήσει την αδερφή του καταφέροντας σοβαρά τραύματα με αποτέλεσμα να τον καταγγείλουν.

Παράλληλα, το 2016 είχε εμπλακεί σε τροχαίο όταν έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ το όχημά του «καρφώθηκε» σε ελιές σε ένα χωράφι της περιοχής.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη Όμικρον: Κάθε δύο ημέρες διπλασιάζεται το ιικό φορτίο της στη Θεσσαλονίκη

Σαρηγιάννης: «Θα φτάσουμε τους 800 διασωληνωμένους – Έρχεται μεγάλη πίεση στο σύστημα υγείας»

Απαγωγή γνωστού επιχειρηματία: Πληροφορίες ότι οι δράστες ζητούν λύτρα 2 εκατ. ευρώ από την οικογένειά του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 14:41