search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:45
MENU CLOSE

«Βομβαρδισμός» με 80 ταινίες και 26 σειρές από την υβριδική πλατφόρμα ΕΡΤflix

30.12.2021 18:34
ertflix-new

Ρεβεγιόν διαρκείας έχει σχεδιάσει η ΕΡΤ στην δωρεάν υβριδική πλατφόρμα της, ΕΡΤflix, το περιεχόμενο της οποίας εμπλουτίζει με σκοπό να την κάνει ακόμα πιο ελκυστική απέναντι στον ανταγωνισμό και τις συνδρομητικές πλατφόρμες (CosmoteTV, Netflix, Cinobo, EON, AppleTV, WindVision, MegaPlay, ΑΝΤ1+, ΑmazonTV).

Με την αλλαγή του έτους από το μενού της ΕΡΤflix θα είναι προσβάσιμες 80 ταινίες (πολλές σε πρώτη τηλεοπτική προβολή) και 26 ξένες δημοφιλείς- εμβληματικές- και νέες σειρές.

Στο σινεφίλ μενού θα είναι διαθέσιμες μεταξύ άλλων οι ταινίες «LostinParis», με περιπέτειες γεμάτες συναίσθημα στην πόλη του Φωτός, «Basmatiblues» που ταξιδεύει στην Ινδία, και «Hits», μια σκοτεινή κωμωδία που εξερευνά τη φύση της φήμης στο Youtube στην Αμερική του 21ου αιώνα.

Στα highlight των νέων αφίξεων είναι και οι ταινίες «Nightcrawler» με τον Τζέικ Τζίλενχαλ να τριγυρνά τα βράδια στη σκοτεινή Νέα Υόρκη ως επίδοξος ρεπορτερ για να βγάλει φράγκα, αλλά και «A boy called Sailboat» με τον εξαίσιο Τζέι Κέι Σίμονς να γνωρίζει «Το αγόρι με το περίεργο όνομα» σε μια τρυφερή ταινία για το θαύμα της μουσικής.

Από το νέο «οπλοστάσιο» της ΕΡΤflix ξεχωρίζουν οι σειρές «Voiceless», στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται η επιθεωρήτρια Εύα στη σκιά μιας μυστηριώδους εξαφάνισης, αλλά και οι  «Bodyguard» και «When the dust settles» πάνε τον θεατή από το προσωπικό σύμπαν μίας αμφιλεγόμενης πολιτικού, στην Κοπεγχάγη, όπου μετά από μια τρομοκρατική επίθεση, οκτώ διαφορετικές ιστορίες καθημερινών ανθρώπων συναντιούνται.

Αφιέρωμα στη βρετανική κωμωδία

Υπάρχουν επίσης και διαμάντια της τηλεόρασης όπως οι ανεπανάληπτες «Yes Minister» και «Yes Prime Minister» στην ίδια κατηγορία με τα «Black Adder», «Mr.Bean», και «The Office» με τις οποίες η ΕΡΤ αποτίνει φόρο τιμής στη βρετανική κωμωδία.

Ως και για τους λάτρεις του scifi υπάρχει μέριμνα για να μην έχει παράπονο κάποιος. Στην ΕΡΤflix θα είναι διαθέσιμες οι δύο σεζόν του «Project Blue Book» αλλά και η μυστηριώδης «The Pier» με τον εγκεφαλικό Άλβαρο Μορτε που έγινε παγκοσμίως γνωστός ως ο «καθηγητής» στο εθιστικό «Casa de papel».

Και όλα αυτά πλάι στις εορταστικές κατηγορίες «Χριστούγεννα για όλους», «Χριστούγεννα για παιδιά» και «Μουσικά Χριστούγεννα» με δυνατότητες επιλογών ανάμεσα σε ταινίες, ταινία ανιμέισον, συναυλίες, στο πνεύμα των ημερών.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη Όμικρον: Θύμα της και οι σχολικές εκδρομές

Κορωνοϊός: Κοντά στα 35.000 τα σημερινά κρούσματα

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Τι ώρα τραβούν χειρόφρενο μετρό, ηλεκτρικός, τραμ – Τα τελευταία δρομολόγια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:43