search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 04:49
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Πέθανε 48χρονη ανεμβολίαστη μητέρα δύο παιδιών στη Λαμία

05.01.2022 17:20
koronoios-meth

Θρήνος στη Λαμία για την απώλεια μιας νέας γυναίκας που νοσούσε από κορωνοϊό και έχασε την μάχη για την ζωή.

Πρόκειται για 48χρονη μητέρα δύο παιδιών που δεν είχε εμβολιαστεί και νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με το lamiareport, η  άτυχη γυναίκα είχε διακομιστεί σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και εισήχθη στην Εντατική τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

Η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, παραμένει συνεχώς γεμάτη από ασθενείς από τις 11 Νοεμβρίου, ως αποτέλεσμα της σφοδρότητας που χτύπησε τη Φθιώτιδα το 4ο κύμα με τη μετάλλαξη Δέλτα.

Νέα δεδομένα φέρνει η μετάλλαξη Όμικρον που έχει κυριαρχήσει σε όλον τον κόσμο και όλοι αγωνιούν για το πώς θα φανεί αυτό στο σύστημα υγείας που είναι ήδη υπερφορτωμένο και κουρασμένο.

Ενδεικτικά στο Νοσοκομείο Λαμίας το τελευταίο 24ωρο έγιναν ακόμη πέντε εισαγωγές ασθενών (δύο άντρες – τρεις γυναίκες) με ηλικίες από 37 έως 93 ετών, ανεβάζοντας τον αριθμό των νοσηλευομένων και στην Κλινική στους 35.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα όλα τα δείγματα των ασθενών που εισέρχονται σε Νοσοκομεία, ελέγχονται για τον τύπο του ιού που έχουν προσβληθεί και αναμένονται με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα από το Εθνικό Δίκτυο Γονιδωματικής Επιτήρησης για τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού.

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου 60χρονου που βρέθηκε σε διαμέρισμα της πόλης

Γιώργος Καραγιώργης: Έφυγε από τη ζωή ο Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας, εκ των ιδρυτών του Elysee στο Λονδίνο

Άγιος Παντελεήμονας: Προφυλακιστέος ο 34χρονος με τη φιάλη υγραερίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15