search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 09:06
MENU CLOSE

Οικογενειακή τραγωδία στην Άρτα: Βγαίνει από τη ΜΕΘ ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε, γέννησε η μητέρα του

07.01.2022 18:58
kinigi76-new

Σε θάλαμο της χειρουργικής κλινικής θα μεταφερθεί ο 16χρονος Γιάννης που ήταν ο πρωταγωνιστής του οικογενειακού δράματος στις 2 Ιανουαρίου στην Άρτα, όταν σκότωσε κατά λάθος τον θείο του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε πνιγμένος από τις τύψεις.

Ο πατέρας του νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με έμφραγμα όπως και η έγκυος μητέρα του, που ανήμερα της γιορτής του 16χρονου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο 16χρονος Γιάννης αποσωληνώθηκε και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να βγει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για να συνεχίσει τη νοσηλεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία της αφύπνισής του στο νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλεύεται. H διαδικασία για τον 16χρονο ξεκίνησε χθες, Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι και εκτυλίχθηκε καλά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Τη νύχτα, η διαδικασία διεκόπη και συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης με τον 16χρονο να ξυπνάει.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 16χρονος, αφού ξύπνησε και άνοιξε τα μάτια του, έκανε κάποιο νεύμα στους γιατρούς που δηλώνουν αισιόδοξοι ότι η πορεία του θα είναι καλή.

Οι χειρουργοί χρειάστηκε να του αφαιρέσουν το 1/3 του ενός πνεύμονα, ενώ τα σκάγια ήταν 2,3 χιλιοστά από την καρδιά.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Πάνω από 600 εισαγωγές στα νοσοκομεία – Σχεδόν 30.000 νέα κρούσματα

Κορωνοϊός: Στη δίνη της Όμικρον τα ΜΜΜ – Σχέδιο έκτακτης ανάγκης από τον ΟΑΣΑ

Κορωνοϊός – Απουσία από την εργασία: Πότε απαιτείται ιατρική γνωμάτευση και πότε αρκεί το rapid test

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 09:04