search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:03
MENU CLOSE

Ο Λάκης Γαβαλάς εξομολογείται: «Θα ήμουν παππούς τώρα, όχι μόνο πατέρας»

19.01.2022 19:55
gavalas_new

Καλεσμένος στο πλατό του Πρωινού βρέθηκε την Τετάρτη ο Λάκης Γαβαλάς. Ο επιχειρηματίας, μίλησε μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που δεν απέκτησε ποτέ παιδιά. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο παιδί που θα είχε σήμερα, αν στο παρελθόν η σύντροφός του δεν είχε κάνει έκτρωση.

«Είμαι 70 χρονών. Θα ήμουν παππούς τώρα όχι μόνο πατέρας. Όταν έλεγα τότε στις αδερφές μου, στις πολύ καλές μας εποχές. Παίρνω τα παιδιά τα πάω ταξίδια, αισθάνομαι σαν πατέρας μέσα μου. Θα ήθελα να ήταν δικά μου αλλά μου έλεγαν οι αδερφές μου “τι τα θες τα παιδιά; Πάρε τα δανεικά!”.

Τότε ήμασταν πολύ παιδιά με την σύντροφό μου και κατόπιν σύζυγό μου και έγινε αυτό το πράγμα, ήμασταν πάρα πολύ παιδιά. Το έχω πει κι άλλες φορές, δεν ήθελα να υιοθετήσω. Επειδή έχω μεγαλώσει μέσα σε μια οικογένεια με μια τρελή αγάπη από τη μάνα μου και αν δεν έχει τη μητέρα του το παιδί δεν μπορεί να ζήσει το ίδιο σε καταστάσεις.

Έτσι το αισθάνομαι και εγώ. Τότε που συνέβη εγκλωβίστηκα συναισθηματικά και με τον έρωτα, ήμουν μικρός για να μπορέσω να αποκοπώ από το υπόλοιπο. Να ζήσω τη ζωή μου, να κάνω την καριέρα μου. Ήμασταν εννέα χρόνια με τη σύντροφό μου. Ήμασταν συνέχεια μαζί» αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς.

Διαβάστε επίσης:

Άντζελα Γκερέκου: Συγκινεί με την ανάρτησή της για τους έξι μήνες χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο

Τραγωδία στις Άλπεις: Σκοτώθηκε κάνοντας σκι ο ηθοποιός Γκασπάρ Ουλιέλ

Οργή Καινούργιου για Λατινοπούλου: «Βγήκε ένας κλόουν και έγραψε αίσχη για τη διαφήμιση» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:00