search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:05
MENU CLOSE

Ηλίας Γκιώνης: Στην Κυπριακή Αστυνομία επιστολή 47 σελίδων για κύκλωμα μαστροπείας

26.01.2022 20:53
gkiwnis-new

Στα χέρια της Κυπριακής Αστυνομίας βρίσκεται επιστολή 47 σελίδων του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, για την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας με αφορμή τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι το μεγαλύτερο μέρος της επιστολής του ακτιβιστή αποτελεί υλικό που σχετίζεται με την Ελλάδα, ενώ μικρό – αναλογικά με τον όγκο του μέιλ – υποδεικνύει ενδεχόμενη εμπλοκή της Κύπρου, τόσο στην υπόθεση της 24χρονης κοπέλας από την Θεσσαλονίκη, όσο και σε κυκλώματα μαστροπείας.

Οι πληροφορίες θα αξιολογηθούν και θα διερευνηθούν με την δέουσα σοβαρότητα. Θα πρέπει όμως προηγουμένως να εξεταστούν με πάρα πολλή προσοχή, δήλωσε στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου.

Πέραν αυτού, αξιωματούχοι της Αστυνομίας επισημαίνουν ότι από το φάκελο θα εξεταστεί κατά πόσον οι πληροφορίες που έχουν πλέον στην κατοχή τους οι Αρχές δύνανται να αποτελέσουν στοιχεία, με την έννοια του στοιχειοθετημένου ή βασισμένου σε επίσημη καταγγελία υλικού, ούτως ώστε να ρίξουν φώς, τόσο στην υπόθεση της Ελλάδας, όσο και σε αυτή του κυκλώματος με πλοκάμια και σε άλλες χώρες.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Ελπίς»-Μελίσσια: 77χρονος σκοτώθηκε όταν γλίστρησε, έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι

Σε παγοδρόμιο μετατράπηκε η Αττική – Απροσπέλαστες γειτονιές ολόκληρες στην Αθήνα

Αττική Οδός: Δόθηκαν στην κυκλοφορία τμήματά της – Να διεκδικήσουν μεγαλύτερη αποζημίωση καλεί τους πολίτες ο Καραμανλής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:05