search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 02:02
MENU CLOSE

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ενημερώθηκε στο 251 ΓNA για την υγεία της Μαριέττας Γιαννάκου

31.01.2022 15:46
giannakou_mitsotakis_new

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στο 251 ΓNA και ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την πορεία της υγείας της Μαριέττας Γιαννάκου.

Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής της ΝΔ παραμένει στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας 251, αλλά η υγεία της παρουσίασε μικρή βελτίωση και δεν είναι πλέον διασωληνωμένη.

Σύμφωνα με το MEGA, η κυρία Γιαννάκου τις προηγούμενες ημέρες είχε μία πτώση με το αναπηρικό αμαξίδιο με το οποίο μετακινείται και χτύπησε το κεφάλι της. Όταν, όμως, η κατάστασή της επιδεινώθηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί βρήκαν αιμάτωμα. Η κυρία Γιαννάκου μπήκε για επέμβαση και όταν βγήκε από το χειρουργείο κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της σε ΜΕΘ.

Η κυρία Γιαννάκου ταλαιπωρείται με την υγεία της τα τελευταία χρόνια, ενώ πάσχει και από υποκείμενα νοσήματα. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούνιο η Μαριέττα Γιαννάκου είχε ξανανοσηλευτεί στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, ενώ τον Σεπτέμβριο νόσησε με κορωνοϊό και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Διαβάστε επίσης:

Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Εγώ δεν είμαι με τον Φουρθιώτη, είμαι με την Τζούλια» (Video)

Άδωνις για Φουρθιώτη: «Εγώ δεν κάνω κουτσομπολιό – Όποιος διαρρέει μηνύματα να μπαίνει 20 χρόνια φυλακή» (Video)

Viral ο… «Παπαρατσένκο» του Κουτσούμπα – Το «πάρτι» στο twitter και η απάντηση του καθηγητή (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42