search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 01:52
MENU CLOSE

Νίκος Ορφανός: «Έχω δεχτεί λεκτική βία μπροστά σε όλο τον θίασο – Έκανα τη δουλειά μου και πήγα παρακάτω» (Video)

31.01.2022 11:13
orfanos-nikos-new

Για τη λεκτική βία που έχει υποστεί στην εργασία του, τις αμοιβές του, αλλά και την πατρότητα που ήρθε στη ζωή του στα 45 του χρόνια μίλησε ο Νίκος Ορφανός.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega καλημέρα», ο ηθοποιός τονίζει ότι στις απολαβές του κινήθηκε σε «κανονικούς» ρυθμούς, σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του που κατά καιρούς δηλώνουν ότι έπαιρναν έως 10.000 ευρώ για ένα επεισόδιο.

«Ο ρόλος που ταλαντεύτηκα ήταν αυτός στο «Μπαμπά μην τρέχεις», αλλά τον λάτρεψα. Δεν είχα ποτέ ακριβές απολαβές, κινήθηκα σε μια κανονικότητα, δεν ήμουν ποτέ πρώτο όνομα. Όποιος έδωσε αμοιβές τύπου 10.000 ευρώ το επεισόδιο, θα πρέπει να τα κλαίει» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αποκαλύπτει ότι ο ίδιος έχει υποστεί bullying σε εργασιακό χώρο.

«Είχα εργασιακό bullying, το χειρίστηκα το επεισόδιο αυτό που έγινε. Είχα δεχθεί λεκτική βία μπροστά σε όλο τον θίασο, έκανα τη δουλειά μου και πήγα παρακάτω. Υπάρχουν 4-5 που δεν συνεργάζομαι μαζί τους. Πρώτα ρωτάω ποιοι είναι οι συντελεστές και μετά τα λεφτά. Θα ήθελα να κλείσω τα κοινωνικά δίκτυα, αλλά είναι κριτήριο για να μας διαλέξουν, είναι τρομερή γελοιότητα» τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην πατρότητα που ήρθε στη ζωή του στα 45 του χρόνια, καθώς και τη σύζυγό του που τον έβγαλε από τη μοναχιότητα που είχε επιλέξει.

«Η πατρότητα ήρθε λίγο πριν καλογερέψω, στα 45 μου, αλλά είναι καλύτερα να γίνεις μεγάλος παρά καθόλου. Ο γιος μου με βλέπει στο θέατρο, όφειλε να γνωρίζει, γιατί απορούσε γιατί λείπω τα βράδια.

Η σύζυγός μου είναι μια πολύ ωραία γυναίκα με αποδέχθηκε. Είχα αποφασίσει ότι θα μείνω μόνος στη ζωή, ήρθε αυτός ο άνθρωπος και είπα… όπου μας βγάλει» είπε.

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Νάτσης: Η σπαρακτική ανάρτηση της αδερφής του – Με δάκρυα στα μάτια ο Καπουτζίδης στο θέατρο (Video)

Κλέλια Ρένεση κατά κυβέρνησης: «Η αλητεία και η αριστεία… ένα τσιγάρο δρόμος»

Σασμός spoiler: «Επιστρέφει» ο «Πετρής» στη σειρά;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 01:03