search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:43
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Ψάχνουν νέα – σε ηλικία – στελέχη για τα ψηφοδέλτια

02.02.2022 10:37
NEA_DIMOKRATIA_NEW

Νέα – σε ηλικία – στελέχη που θα καταρτίζουν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές αναζητεί το κόμμα.

Με το… «μητρώο στελεχών» του Κυριάκου Μητσοτάκη να έχει πάει περίπατο, στην Γαλάζια Παράταξη προχωράνε με παλαιές λογικές ως προς την αναζήτηση στελεχών.

Σε αυτήν την κατεύθυνση ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης οργανώνει, την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, στα Κεντρικά Γραφεία, συνάντηση εργασίας με τους νέους βουλευτές του κόμματος, προκειμένου να συζητήσουν για τις δράσεις, την περαιτέρω προώθηση του Κυβερνητικού έργου, αλλά και πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναλάβουν ως κόμμα.

Η συνάντηση αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν με εκπροσώπους του Κοινοβουλίου, με προσκεκλημένους τους νεότερους βουλευτές του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα ο νεοκλεγείς γραμματέας θα οργώσει την Ελλάδα το επόμενο διάστημα προς σ’ αυτήν την κατεύθυνση.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα μάλιστα γράφτηκε για το γεγονός ότι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ αναμένεται να μπουν ηλικιακοί κόφτες.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Χαρδαλιάς για Περιφερειάρχης Αττικής – Τι γίνεται με Πατούλη  

«Στα άκρα» οι σχέσεις Βενιζέλου με την κυβέρνηση

Δόμνα Μιχαηλίδου: Φωτογραφίζεται με τον Θοδωρή Μαραντίνη μετά τη συναυλία των Onirama

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:42