search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 07:36
MENU CLOSE

Δόμνα Μιχαηλίδου: Φωτογραφίζεται με τον Θοδωρή Μαραντίνη μετά τη συναυλία των Onirama

01.02.2022 18:30
Domna Mixailidou_new

Στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 31 Ιανουαρίου, η υφυπουργός Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου για να παρακολουθήσει τη συναυλιά των Onirama.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τη βραδιά. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε και με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Onirama, Θοδωρή Μαραντίνη μετά το τέλος της συναυλίας.

Η χθεσινή βραδιά έγινε με αφορμή τον επετειακό δίσκο των Onirama, «Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους», στην Εναλλακτική Σκηνή, στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρέα με εκλεκτούς φίλους.

Οι Παυλίνα Βουλγαράκη, Σαλίνα Γαβαλά, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Νάντια Κοντογεώργη, Κώστας Μακεδόνας, Κωστής Μαραβέγιας, Παναγιώτης Μάργαρης, Πάνος Μουζουράκης, Νίκος Μουτσινάς, Πέννυ Μπαλτατζή, Νατάσσα Μποφίλιου, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιρέλα Πάχου, Δανάη Πολίτη, Γιώργος & Νίκος Στρατάκης και Solmeister συναντήθηκαν επί σκηνής με τους ONIRAMA, παρουσιάζοντας ξεχωριστά ντουέτα από το πολυσυλλεκτικό «Ανθολόγιο» αλλά και αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Διαβάστε επίσης:

ΚΙΝΑΛ: Ο μυστικός δείπνος Ανδρουλάκη µε ΣΚΑΪ – Τι συζήτησε με Παπαδρόσο και Κοσιώνη

Θοδωρής Ρουσόπουλος: Εξελέγη πρόεδρος της Επιτροπής Μετανάστευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ενημερώθηκε στο 251 ΓNA για την υγεία της Μαριέττας Γιαννάκου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 07:33