search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:59
MENU CLOSE

Πάνος Νάτσης: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό

02.02.2022 08:44
panosnatsis-new

Σήμερα στις 15:00 στο νεκροταφείο Σχιστού συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα πουν το στερνό αντίο στον Πάνο Νάτση, τον 31χρονο ηθοποιό που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό.

Η κηδεία αρχικά ήταν να γίνει στο Γ’ Νεκροταφείο, όμως υπήρχε αναμονή αρκετών ημερών, συνεπώς η οικογένεια του ηθοποιού αποφάσισε να τη μεταφέρει στον Σχιστό.

Η οικογένεια έχει κάνει γνωστή την επιθυμία να κατατεθούν χρήματα για την ενίσχυση της Διεθνούς υποστήριξης γυναικών «Woman In Need» που αφορά τις κακοποιήσεις γυναικών, αντί στεφάνων, ενώ τόσο η οικογένεια όσο και η σύντροφος του Πάνου Νάτση, έχουν ζητήσει να μην παραστούν δημοσιογράφοι στην κηδεία. 

«Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμας αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα στην Βουλα, Υγείας 33 ΤΚ 16673 ΑΦΜ998732508 κ τηλ. 2108996636. Έτσι θα στείλουμε την θετική μας ενέργεια στον πολύτιμο φίλο μας που χάθηκε και που ήταν ένας υπερευαισθητος άνθρωπος με αξίες», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας μεταφέροντας την επιθυμία τους.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Σφοδρή κακοκαιρία με καταιγίδες και χαλάζι – «Άνοιξαν οι ουρανοί» στην Αττική (Videos)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:56