search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:11
MENU CLOSE

Βουλή: «Πέρασε» με ψήφους της ΝΔ ο αναπτυξιακός νόμος

02.02.2022 21:33
vouli_new

Με ψήφους των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας ψηφίστηκε το νομοσχέδιο: «Αναπτυξιακός νόμος – Ελλάδα Ισχυρή Ελλάδα» που έφερε προς συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Το νομοσχέδιο το καταψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση.

Κλείνοντας την συζήτηση, η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, υπογράμμισε ότι ο νέος αναπτυξιακός νόμος του κράτους, θα αποτελέσει τη βάση του νέου παραγωγικού μοντέλου της χώρας, για πολλά χρόνια.

«Αν στην πορεία της εφαρμογής του νόμου διαπιστώσουμε ότι κάποιες διατάξεις φέρνουν πράγματι εμπόδια, θα τις διορθώσουμε, λαμβάνοντας υπόψη κάποιες καλόπιστες παρατηρήσεις που έγιναν», διαβεβαίωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Τόσο ο κ. Γεωργιάδης όσο και ο αναπληρωτής υπουργός, αρμόδιος για τις ιδιωτικές επενδύσεις Νίκος Παπαθανάσης, έδωσαν έμφαση στον μεγάλο αριθμό των βουλευτών που ζήτησαν και πήραν το λόγο, μια πρωτοφανή συμμετοχή που αντιστοιχεί με τις συζητήσεις του προϋπολογισμού και της πρότασης δυσπιστίας.

Όπως ανακοίνωσε ο προεδρεύων του Σώματος Θανάσης Μπούρας, κατά την τριήμερη συζήτηση του νομοσχεδίου, «μίλησαν με άνεση 120 βουλευτές, έξι γενικοί εισηγητές και ειδικοί αγορητές, έξι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων και δύο πολιτικοί αρχηγοί.»

Διαβάστε επίσης:

Θεοδωρικάκος: Ο 23χρονος εμπλέκεται στην δολοφονία του Άλκη – Θέμα τιμής για την αστυνομία η εξιχνίασή της

«Ντου» Χατζηδάκη στον ΕΦΚΑ Αγίου Στεφάνου: «Εδώ, πράγματι, λειτουργούν ικανοποιητικά»

Τσίπρας για μείωση ΕΝΦΙΑ: «Ημίμετρα και ελαφρύνσεις για λίγους»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:10