search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:04
MENU CLOSE

Ράφα Ναδάλ: Στέλεχος της Μπαρτσελόνα τον αποκάλεσε «εχθρό του κράτους»

05.02.2022 17:21
Ραφαέλ Ναδάλ: Ο διάσημος τεννίστας έπιασε τη σκούπα και έσπευσε να βοηθήσει μετά τη φονική πλημμύρα στη Μαγιόρκα (Video | Photo) - Media

Μπορεί ο Ράφα Ναδάλ να κατέκτησε πρόσφατα το Australian Open για δεύτερη φορά στην καριέρα του αλλά δεν χάρηκαν όλοι οι Ισπανοί με την επικράτησή του.

Μάλιστα, ένας διοικητικός παράγοντας της Μπαρτσελόνα έκανε μια ανάρτηση απέχθειας για το Ισπανό τενίστα με αποτέλεσμα τελικά, να οδηγηθεί σε παραίτηση.

Ο λόγος για τον Αλφόνς Γοδάλ, Β’ αντιπρόεδρο του ιδρύματος «Barca Foundation» και ανοικτού υποστηρικτή της ανεξαρτησίας της Καταλονίας.

Ο Γοδόλ έγραψε το εξής στο Twitter:

«Ο Ναδάλ με ενοχλεί από την πρώτη μέρα. Τον κατατάσσω στην ίδια κατηγορία με τη ρόχα (Εθνική Ισπανίας), τη Ρεάλ Μαδρίτης, τον Φερνάντο Αλόνσο και ό,τι αντιπροσωπεύει το εχθρικό κράτος».

Το σχόλιο προκάλεσε σάλο και λίγες ώρες αργότερα, ο Γοδάλ αναδημοσίευσε το Tweet προσθέτοντας πως «φαίνεται ότι θύμωσαν λίγο το μεσημέρι. Καληνύχτα σε όλους».

Διαβάστε επίσης:

Πολωνία: Άφιξη τμημάτων της 82ης Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας των ΗΠΑ για την ενίσχυση του ΝΑΤΟ στην Αν. Ευρώπη (Photo)

Ελληνική ανακάλυψη: Πώς η κυτταρική γήρανση κάνει τον καρκίνο και τον κορωνοϊό πιο επιθετικούς

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 19χρονoς που έπεσε από πολυκατοικία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59