search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 19:36
MENU CLOSE

Συγκινεί η Μαρία Πρωτόπαππα: «Εμπνεύστηκα για την ερμηνεία μου από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα» (Video)

06.02.2022 17:10
sasmos

Η «Μαρίνα» της δημοφιλούς σειράς «Σασμός», που έχει συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία της, αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού πως εμπνεύστηκε να παίξει το ρόλο της από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα.

«Ισχύει ότι εμπνεύστηκα για την ερμηνεία μου από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα. Δεν ήταν το μόνο μου μοντέλο, με την έννοια της τεχνικής της δουλειάς μου. Μου αρέσει να παίρνω από αληθινούς ανθρώπους γιατί η μυθοπλασία έχει αξία για μένα και η δική μου δουλειά έχει αξία όταν έρχεται από τη ζωή και επιστρέφει στη ζωή την πραγματική. Είχα μια εμπειρία μιας πολύ αγαπημένης μου κυρίας, που δεν είναι πλέον στη ζωή, η οποία έχασε πολύ νέα τον γιο της…» είπε αρχικά η Μαρία Πρωτόπαππα, αδυνατώντας να συνεχίσει εξαιτίας της συναισθηματικής της φόρτισης.

«Είχα την αγαπημένη μου Μαρία στο μυαλό μου και μαζί την κ. Φύσσα και τόσες άλλες γυναίκες. Βέβαια τον τρόπο της αντιμετώπισης τον εμπνεύστηκα και από μια ιστορία που μου είπε η κ. Γκίκα. Προσπάθησα να «μαγειρέψω» κάποιες ιστορίες μαζί, για να βρω τον τρόπο να αντιδράσω σε όλο αυτό. Είναι ένα ρίσκο… Είχα επιλογές, ένα plan b, c. Έκανα το γύρισμα με την αγαπημένη μου σκηνοθέτη…» εξομολογήθηκε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Πετεβή – Άγριες Μέλισσες: «Έφαγα πολύ βρίσιμο στο δρόμο – Έλεγαν βγάλτε τους ανώμαλους από την τηλεόραση» (Videos)

Νικήτας Τσακίρογλου για Λιγνάδη και Φιλιππίδη: «Για μένα θα παραμείνουν αγαπητοί συνάδελφοι» (Video)

Στάνλεϊ Τούτσι: Δεν θα μπορούσα να πάρω τη θέση του Άντονι Μπουρντέν (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 19:35