search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:21
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Top 10 7/2/2022: Κάτι «τρέχει» με το «Ράδιο αρβύλα»

08.02.2022 20:33
camera_new

Κανονικά θα ήταν μια Δευτέρα όπως οι προηγούμενες. Στο 1-2 του Top 10 της ημέρας έχουν τις «μόνιμες» «Σασμός» και «Η γη της ελιάς».

Όμως στην τρίτη θέση έχουμε ανατροπή. Σύμφωνα με τη σφυγμομέτρηση της Nielsen Audience Measurement η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» εμφανίζεται στο τηλεβαρόμετρο της χθεσινής ημέρας να είναι Τρίτη σε πρoτιμήσεις, αφήνοντας μάλιστα πίσω του, έστω και με μικρή διαφορά το ριάλτι «Survivor» αλλά και το φορμαρμαρισμένο τηλεπαιχνίδι «Ο τρόχος της τύχης».

Από αυτή τη βδομάδα οι «Άγριες μέλισσες» έπειτα από συντήρηση δυνάμεων που έκαναν εξαιτίας του κορωνοϊου (για περίπου τρείς εβδομάδες προβάλλονταν μόνον δύο επεισόδια τη βδομάδα) επιστρέφουν σε κανονικό προγραμματισμό και τη Δευτέρα κατάφεραν να «τερματίσουν» στην έκτη θέση του τηλεβαρόμετρου.

Στα καλύτερα της ημέρας πλασαρίστηκε το πεντάλεπτο δελτίο αθλητικών ειδήσεων του Mega που συγκέντρωσε την προσοχή 633.000 τηλεθεατών. Την προσοχή τράβηξε το ρεπορτάζ από τον αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακού-Αρης ο οποίος διακόπηκε στο 19ο λεπτό– όσα και τα χρόνια του άγρια δολοφονημένου Άλκη – όταν  οι παίκτες των δύο ομάδων άφησαν από ένα λουλούδι καθένας στη μνήμη του αδικοχαμένου νέου.

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε η Έλενα Κρεμλίδου: Η εξομολόγηση για το revenge porn – «Όταν είδα τις φωτό ήθελα να αυτοκτονήσω»

«Μαύρο» σε ραδιοσυχνότητες και κατάργηση του κέντρου εκπομπής Βραχέων της ΕΡΤ, καταγγέλλει η ΠΟΣΠΕΡΤ

Άρχισαν τα γυρίσματα στη νέα δραματική σειρά «στΟργή» του Σκάι που εστιάζει στην ενδοοικογενειακή βία και την κακοποίηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:21