search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:06
MENU CLOSE

Άδωνις Γεωργιάδης: «Θερμή» υποδοχή με αποδοκιμασίες στην Καστοριά – Το αμήχανο σχόλιο του Υπουργού (video)

10.02.2022 14:04
ADWNIS_NEW

Με αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τον Υπουργό Ανάπτυξης, οι πολίτες στην Καστοριά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στην πόλη με αφορμή εκδήλωση για την έναρξη εργασιών φυσικού αερίου, ωστόσο το συγκεντρωμένο πλήθος τον υποδέχτηκε πολύ… «θερμά» με γιουχαΐσματα και βρισιές.

Την ώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης έφτασε στο κτίριο της αντιπεριφέρειας, το πλήθος τον αποδοκίμασε, ενώ κάποιοι τον «στόλισαν» με χαρακτηρισμούς, φωνάζοντας του ότι είναι «απατεώνας», «άχρηστος», «καραγκιόζης» και η «ντροπή της ΝΔ»…

Ένα πολίτης μάλιστα όταν ο κύριος Γεωργιάδης κατέβηκε από υπουργικό αυτοκίνητο, τον πλησίασε και του φώναξε ότι έχουμε το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη, προσθέτοντας «με πληρωμένες βενζίνες από τον ελληνικό λαό ήρθες». Παράλληλα ο υπουργός δέχτηκε και ειρωνικές ερωτήσεις όπως: «Σούπερ μάρκετ έχει δει ποτέ;» και «Τα βγάζεις πέρα με τον μισθό του υπουργού;».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με αμηχανία και σαφώς ενοχλημένος προσπάθησε στη σύσκεψη που ακολούθησε να κάνει χιούμορ λέγοντας «σας ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή και μέσα και έξω».

Έξω από το κτίριο είχαν συγκεντρωθεί και αγρότες οι οποίοι ζητούσαν να συμμετάσχουν στη σύσκεψη αλλιώς θα έβαζαν μπροστά τα τρακτέρ.  Τελικά αντιπροσωπεία της ΜΑΚΕΔΝΟΣ έγινε δεκτή στη σύσκεψη.

Διαβάστε επίσης:

Διάσημοι… αποκεφαλισμοί: Οι απολύσεις υπουργών που «έγραψαν ιστορία» (Photos)

Βουλή: Εξεταστική για «Λίστα Πέτσα – Δημοσκοπήσεις» και ΛΑΡΚΟ ανεβάζουν την πόλωση

Αλέξης Τσίπρας: Ο Αλαβάνος, το «χρίσμα» και η ιστορική νίκη στο συνέδριο του 2008 (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:06