search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 21:00
MENU CLOSE

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξανά στην εκπομπή μετά την απώλεια της μητέρας της – «Επέλεξα να μη βάλω μαύρα» (Video)

12.02.2022 14:38
xristidou

Όσους της συμπαραστάθηκαν στην απώλειά της μητέρας της και όσους στάθηκαν στο πλευρό της ευχαρίστησε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της.

«Καλημέρα καλωσήρθατε στην παρέα μας. Από τότε που ξεκίνησα αυτήν τη δουλειά, φοβόμουν αυτές τις στιγμές, πολύ δύσκολες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους, την παραγωγή, τον Νίκο Κοκλώνη, το κανάλι που από την πρώτη στιγμή με βοήθησε να το διαχειριστώ, την Κατερίνα Ζαρίφη, που ήταν εδώ και τον κόσμο που έλαβα ένα τεράστιο κύμα αγάπης. Υπάρχουν άνθρωποι που περνούν ανάλογες εμπειρίες. Είναι μεγάλη αλήθεια ότι μέχρι να έρθει αυτή η αρρώστια στο σπίτι σου, δεν το καταλαβαίνεις», είπε η παρουσιάστρια.

«Είναι πολύ διαφορετικό όταν χτυπά τη δική πόρτα, στο σπίτι σου. Επέλεξα να μη βάλω μαύρα και να έχω το χαμόγελό μου. Να φορέσω μια μπλούζα από τις Γυναίκες χωρίς σύνορα. Η μαμά μου ήταν ιδρυτικό μέλος και θέλω να ρίξω λίγο φως. Θα συνεχίσω να είμαι μέλος της αυτής της οργάνωσης, η οποία ήταν η μεγάλη αγάπη της μαμάς μου. Ήθελα να πω το ευχαριστώ μου σε όλους για τη στήριξη. Στέλνω ένα φιλί στον μπαμπά μου και στον αδερφό μου», εξηγώντας γιατί επέλεξε να μην φορέσει μαύρα.

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Ρουβάς για Λιγνάδη: Δεν μπορώ να τον πω βιαστή (Video)

Ελένη Τζώρτζη: «Στα 12 δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από ιερέα – Έβαλε το κεφάλι μου κάτω από το πετραχήλι» (Video)

Μητέρα Άλκη: «Με τους δολοφόνους του γιου μου δεν θέλω καμία επικοινωνία» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:59