search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:29
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Top 10 11- 13/2/2022: Τα «στανταράκια» και οι επαναλήψεις

14.02.2022 17:17
tileorasi_new

«Στανταράκι» τις Παρασκευές είναι η ανεκδιήγητη κωμωδία «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» στην πρώτη θέση προτιμήσεων των τηλεθεατών. Όσων τέλος πάντων είναι μπροστά στους δέκτες τους το βράδυ εκείνης της ημέρας. Στο «καπάκι» νάσου οι «Απαράδεκτοι». Το «μουρλοκομείο» των τεσσάρων που εμπνεύστηκε στη δεκαετία του ’90 η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι για την συγκεκριμένη μέρα το άλλο «ισχυρό» χαρτί του Mega το οποίο μαζεύει τηλεθεατές και ας είναι σε επανάληψη. Η φρεσκάδα του αντέχει στο χρόνο όπως φαίνεται.

Καλά πήγε το τρίτο στη σειρά προβολής πρόγραμμα του σταθμού, «Φώς στο τούνελ», το οποίο κάθισαν και είδαν έως τις 02.00 566.000 τηλεθεατές. Βέβαια η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε με δύο πολύκροτες υποθέσεις και τις «φώτισε».

Στο «νούμερο 10» εμφανίστηκε το ριάλιτι «Η φάρμα» το οποίο στο εξής και μέχρι την ολοκλήρωση του θα προβάλλεται ΠΣΚ. Πάντως τις επόμενες δύο ημέρες το βουκολικό ριάλιτι είναι δεν εμφανίζεται στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης, σύμφωνα με τα δεδομένα τηλεθέασης της Nielsen Audience Measurement για το τριήμερο που μάς πέρασε.

Το Σάββατο μπορεί να είναι η μέρα του «Survivor» καθώς το ριάλιτι είναι το πρόγραμμα που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα, αλλά στη δεύτερη θέση πλασαρίστηκε η επαναπροβολή του πρώτου επεισοδίου της βιογραφικής- ιστορικής σειράς «Άγιος Παΐσιος- Από τα Φάρασα στον ουρανό». Στην πρώτη προβολή η σειρά είχε 15,4% τηλεθέαση και στην επανάληψη της πέτυχε 7,9%.

Το σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο» έχει το κοινό του χάρη στο οποίο αναδείχθηκε τρίτο σε προτιμήσεις και καθώς είχαν αρχίσει τα προεορτια του «Αγίου Βαλεντίνου», η με χαρακτηριστικά μεγάλης πίστας συναυλιακή εκπομπή «Σπίτι με το Mega,» χάρη στον αισθαντικό Γιάννη Πάριο με τον οποίον ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια μεταξύ άλλων οι Πέγκυ Ζήνα και Αντώνης Ρέμος, ήταν το πέμπτο καλύτερο πρόγραμμα της ημέρας σύμφωνα με τη σφυγμομέτρηση της Nielsen Audience Measurement.

Κλασικά την Κυριακή οι περισσότεροι «ψήφισαν» «Η γη της ελιάς». Καλά τα πήγε και τo τοξικό «Survivor», ελλείψει βεβαίως και κάποιας άλλης αξιοπρόσεκτης πρότασης από την κατηγορία της μυθοπλασίας στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Πάντως το εβδομαδιαίο ριάλιτι πρόγραμμα έχει το κοινό του.

Από τη δεύτερη θέση και κάτω παρατηρείται μεγάλη διαφορά δυναμικότητας αλλά και διαφοροποίηση στη συνήθεια τηλεθέασης σε σχέση με τις άλλες μέρες του ΠΣΚ.

Υπάρχει ένας κόσμος– υπολογίσιμος- που επιλέγει για την ψυχαγωγία του τα τηλεπαιχνίδια και για να δει τους παίκτες να λένε τα «δικά» τους τα οποία πολλές φορές ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Η σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», αν και σε επανάληψη είχαν «γκελ» για μια μερίδα τηλεθεατών χάρη στην οποία το επεισόδιο στην επαναπροβολή του πλασαρίστηκε στην έκτη θέση του τηλεβαρόμετρου της Κυριακής, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen.

Διαβάστε επίσης:

Μικρούτσικος για Ρουβά: «Τέτοιο πλυντήριο ξεπλύματος των ανομημάτων δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου» (Video)

Και στην κορυφή το… Mega

Σασμός – Spoiler: «Βόμβα» στο σπίτι των Σταματάκηδων αλλάζει τα δεδομένα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:29