search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:26
MENU CLOSE

Euroferry Olympia: Κατατέθηκε αγωγή και μήνυση κατά της εταιρείας από την οικογένεια του νεκρού Βαγγέλη Μαλεσιάδα

22.02.2022 21:22
kerkira-ploio-123-new

Στα δικαστήρια προσφεύγει η οικογένεια του του Βαγγέλη Μαλεσιάδα ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της φωτιάς στο πλοίο Euroferry Olympia καταθέτοντας αγωγή και μήνυση κατά της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Την κατάθεση της μήνυσης και της αγωγής κατά της πλοιοκτήτριας εταιρείας και των υπολοίπων υπευθύνων της ιταλικής εταιρείας  ανέλαβε εκ μέρους της οικογένειας ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης .

«Οι ευθύνες είναι ακέραιες αναλλοίωτες και βαρύνουν μόνο την εταιρεία η οποία εδώ και χρόνια χρησιμοποιεί την ίδια τακτική ήτοι με τη μέθοδο της και το απαράδεκτο service της οδηγεί ουσιαστικά αν μη τι άλλο τους οδηγούς φορτηγών να επιλέγουν για την ξεκούραση τους μόνο τις καμπίνες των φορτηγών τους. Τα δε οχήματα σε αυτήν την παγίδα θανάτου είναι τόσο ασφυκτικά τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο που είναι αδύνατον ακόμη και οι πόρτες να ανοίξουν. Θα αναζητήσουμε το μάξιμουμ των αποζημιώσεων που προβλέπουν ο νόμος και τα συμβατικά κείμενα και θα επιδιώξουμε την ποινική δίωξη των υπευθύνων που ευθύνονται για αυτή την τραγωδία που δυστυχώς δεν διαφέρει πολύ από αυτά που ζήσαμε με το Νόρμαν Ατλάντικ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μαρακάκης.

Διαβάστε επίσης:

Κοινή δημοσκόπηση σε Ελλάδα και Τουρκία: «Επίλυση των διμερών διαφορών με ειρηνικά μέσα» λένε οι πολίτες των δύο χωρών

Συνελήφθη ο αντιδήμαρχος Σπάρτης για το κυνοκομείο-κολαστήριο του δήμου

Συνελήφθη αρχιμανδρίτης στα Εξάρχεια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:24