search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:19
MENU CLOSE

Κακοκαιρία «Μπιάνκα»: Διακοπές και απαγόρευση κυκλοφορίας, σε όσους δεν έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες

27.02.2022 16:35
Xionia_new

Απαγόρευση, λόγω της κακοκαιρίας «Μπιάνκα» («Bianca») και τη συνεχή και έντονη χιονόπτωση, καθώς και της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, επέβαλε η Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας στη κυκλοφορία των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, καθώς και των λοιπών οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες και κινούνται:

α) Στην Ε.Ο. Δράμας – Εξοχής από το 17ο χλμ. (δ/ση Κοκκινογείων) έως το 53ο χλμ. (Τελωνείο Εξοχής)

β) Στην Επ.Ο. Δράμας – Σιδηρονέρου από το 13ο χλμ. έως το 42ο χλμ. (Σιδηρόνερο)

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας ισχύει από σήμερα ώρα 15:00 και για όσο χρονικό διάστημα επικρατούν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, καθόσον υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

Θεσσαλονίκη

Διεκόπη, λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις επαρχιακές οδούς Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου και Μελισσοχωρίου – Ωραιοκάστρου.

Οι αστυνομικές αρχές συνιστούν στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Θεσσαλία

Επιχειρούν παντού όπου χρειάζεται τα μηχανήματα της Περιφέρειας, προκειμένου να παραμείνει ανοιχτό το οδικό δίκτυο στα ορεινά της Θεσσαλίας, όπου από χθες το βράδυ, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της περιφέρειας Θεσσαλίας, σημειώνονται πυκνές χιονοπτώσεις λόγω της κακοκαιρίας «Μπιάνκα».

Ειδικότερα, επιχειρήσεις αποχιονισμού, υπό τον συντονισμό των αντιπεριφερειαρχών και της Πολιτικής Προστασίας, βρίσκονται σε εξέλιξη στα ορεινά της Μαγνησίας, στο Πήλιο, στα ορεινά της Λάρισας, στον ορεινό όγκο των Τρικάλων και στο Περτούλι, στη Λίμνη Πλαστήρα και τη Λίμνη Σμοκόβου, στην Αργιθέα και σε άλλες ορεινές περιοχές της Καρδίτσας.

Παράλληλα η Περιφέρεια Θεσσαλίας βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή λόγω και των ισχυρών βροχοπτώσεων, παρακολουθώντας το ύψος των νερών.

Η Περιφέρεια εφιστά την προσοχή στους Δήμους να βρίσκονται σε κατάσταση επιφυλακής και ετοιμότητας στους τομείς χωρικής ευθύνης τους, κρατώντας καθαρά τα φρεάτια.

Συνιστά επίσης στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στο Γομέλ οι Ουκρανοί – «Ναι» Ζελένσκι στις διαπραγματεύσεις

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Κίεβο συνεχίζει να κρατάει την άμυνά του

Πόλεμος στην Ουκρανία – Telegraph: Η Ρωσία καίει τους νεκρούς στρατιώτες της σε κινητά κρεματόρια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31