search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:11
MENU CLOSE

Η διπλή ζωή του Λαβρόφ: Ξεμυαλίστηκε από νεαρή υπάλληλο του Ρωσικού ΥΠΕΞ – Αριστοκράτισσα με τεράστια περιουσία (Photos)

04.03.2022 11:19
lavrov_new

Ο Σεργκέι Λαβρόφ είναι 72χρόνων και κρατά στα χέρια του το τιμόνι της ρωσικής διπλωματίας από το 2004. Θεωρείται μετριοπαθής πολιτικός και ο λόγος του περνάει στη διεθνή σκηνή.

Η προσωπική του ζωή είχε κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά η ρωσο-ουκρανική κρίση έβαλε στον πειρασμό πολλούς δαιμόνιους ρεπόρτερ να  ψάξουν τα … άδυτα της κρεβατοκάμαράς του…

Παντρεμένος με την Μαρία Λάβροβα, έχουν μια κόρη, την Γεκατερίνα, αλλά δεν του έφταναν οι δύο γυναίκες της ζωής του, έπεσε στα δίχτυα και μιας τρίτης. Η γυναίκα που ξεμυάλισε τον Σεργκέι Λαβρόφ είναι η Σβετλάνα Πολυάκοβα.

Η Σβετλάνα βρέθηκε στο επιτελείο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών το 2014 και έκτοτε συνοδεύει τον Σεργκέι Λαβρόφ σχεδόν σε όλες τις αποστολές. Λέγεται πως ασκεί μεγάλη επιρροή πάνω του και  έχει φροντίσει να διορίσει πολλούς ανθρώπους του περιβάλλοντός της στο υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.

Η Σβετλάνα Πολυάκοβα είναι γόνος πλούσιας οικογένειας, με ακίνητα στη Ρωσία και στη Βρετανία, που η αξία τους ξεπερνά τα 13 εκατομμύρια δολάρια.   Εκτός από τον Σεργκέι Λαβρόφ έχει αδυναμία και  στα ακριβά  αυτοκίνητα. Αλλά και στην κόρη της, την Πολίνα, η οποία σπούδασε στο Imperial College του Λονδίνου. Η Πολίνα έχει πάρει μάλιστα και βρετανικό διαβατήριο. Όταν ήταν ακόμα φοιτήτρια η Πολίνα διέμενε στην πολυτελή συνοικία του Κένσιγκτον στο Λονδίνο, σε ένα ακίνητο που πήρε με leasing και του οποίου η αξία ξεπερνά τα 4,4 εκατομμύρια λίρες.

Μα πώς καταφέρνει με ένα μισθό υπαλλήλου στο υπουργείο Εξωτερικών να έχει τέτοια περιουσία, αναρωτιούνται πολλοί. Ή μάλλον η πρόκληση αυτού του ερωτήματος ήταν ο στόχος της έρευνας που έκαναν δαιμόνιοι ρεπόρτερ στη Βρετανία.

Η απάντηση είναι απλή: έχει βρει περιουσία από την οικογένειά της.  Όπως, για παράδειγμα, το αξίας περίπου 700 χιλιάδων δολαρίων διαμέρισμα στο θέρετρο του Σότσι, στη Μαύρη Θάλασσσα. Το ακίνητο στο οποίο διαμένει στον αριθμό 13 της οδού Πρετσίστενκα της Μόσχας, έχει αξία περίπου 9,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Σβετλάνα ανήκει στην ελίτ της ρωσικής κοινωνίας και δεν το κρύβει. Φωτογραφίζεται με άνεση δίπλα στον Σεργκέι Λαβρόφ και τον Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Πατριάρχης Κύριλλος έχει εκφράσει την εκτίμησή του για το πρόσωπό της γιατί ανέλαβε πρωτοβουλία για την συντήρηση του ιστορικού ναού του Αγίου Σέργιου στο Τσάρσκογιε Σέλο. Άρα, μάλλον δεν παραβίασαν κλειστές πόρτες οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ για να βγάλουν «λαυράκι», αφού η Σβετλάνα του Λαβρόφ, κάνει πολλές και συχνές δημόσιες εμφανίσεις στο πλευρό του. Τόσο πολλές, που οι φίλοι της έχουν καταχωρήσει τον αριθμό του κινητού της με το όνομα «Σβετλάνα Λάβροβα» και όχι με το δικό της…

Στο εύλογο ερώτημα «και τι μας νοιάζει τι κάνει στην προσωπική ζωή του ο Σεργκέι Λαβρόφ», όσοι ψάχνουν αφορμή για να τον … πυροβολήσουν, λένε πως δεν μπορείς να εμπιστευτείς έναν πολιτικό που έχει διπλή ζωή. Και η άλλη πλευρά αντιλέγει πως η προσωπική ζωή όλων των πολιτικών προσφέρεται για κάποιου είδους αποκαλύψεις –με ή χωρίς εισαγωγικά στη λέξη «αποκαλύψεις» – όταν έρχεται η ώρα να ανακατέψουν την τράπουλα. Διαλέγετε και  παίρνετε…

Διαβάστε επίσης:

Μπ. Τζόνσον: Κατηγορεί τη Ρωσία ότι απειλεί «την ασφάλεια όλης της Ευρώπης»

Οι Ρώσοι χτύπησαν το πυρηνικό εργοστάσιο στη Ζαπορίζια – «Ήθελαν νέο Τσερνομπίλ» λέει ο Ζελένσκι (Videos/Photo)

Ο αυριανός χάρτης του πλανήτη – Οι τράπεζες δείχνουν προς τα πού πηγαίνει ο κόσμος μετά την ουκρανική κρίση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:07