search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:22
MENU CLOSE

Χριστίνα Παππά: Το «άσχημο τέλος» με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα και ο «ρόλος» της γιαγιάς

09.03.2022 16:16
pappa_new

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Παππά καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Τετάρτης (9/3).

Η Χριστίνα Παππά υπήρξε παντρεμένη στο παρελθόν με τον Ιταλό καλαθοσφαιριστή Κλάουντιο Κολντεμπέλα. Κατά τη διάρκειά της συνέντευξής της, όταν η κουβέντα έφτασε στον γάμο τους και στη σχέση που έχουν σήμερα, η ηθοποιός έκανε κάποιες εξομολογήσεις.

«Όχι, δεν έχουμε καμία επαφή. Είναι ο μόνος που δεν έχουμε καμία επαφή από τους πρώην μου. Υπήρχε λίγο άσχημο τέλος, αλλά δεν θέλω να μιλάμε έχουν περάσει τόσα χρόνια», αποκάλυψε η Χριστίνα Παππά.

Όσον αφορά στην εγκυμοσύνη της Άννας Μπεζάν, της συντρόφου του γιου της, Δημήτρη Παππά, η ηθοποιός είπε: «Είναι στον τρίτο μήνα. Να σας πω την αλήθεια, δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα, ξέρω ότι γνωρίστηκαν με τον Δημήτρη κατά τα τέλη Νοεμβρίου, κι έμεινε έγκυος τον Ιανουάριο σε ένα ταξίδι τους στο Παρίσι. Η κοπέλα είναι ηθοποιός, Ελληνίδα, ένα γλυκύτατο πλάσμα. Έχει μια φωνή μαγική κι είναι πολύ ταλαντούχα. Δεν ξέρω πολλά».

Πρόσθεσε ακόμα, πως γνωρίζει για τις δυσκολίες που είχε περάσει στο παρελθόν η νεαρή κοπέλα.

«Είναι ένα κορίτσι βασανισμένο κι εμένα αυτό με έχει φέρει πολύ κοντά της. Είναι ένα αξιόλογο κορίτσι, καλλιεργημένο κι έξυπνο. Εγώ της είπα να με νιώθει σαν μαμά της. Τα παιδιά μένουν μαζί τώρα», δήλωσε η Χριστίνα Παππά.

Διαβάστε επίσης

IAEA: Η διακοπή της ηλεκτροδότησης στο Τσερνόμπιλ «δεν έχει σημαντικές επιπτώσεις στην ασφάλεια»

«Πόρτα» στον Μπάιντεν από Σαουδάραβες και ΗΑΕ για το πετρέλαιο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικά άρματα επελαύνουν με τη σημαία της ΕΣΣΔ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:21