search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 17:22
MENU CLOSE

Επίθεση Καινούργιου σε Λιάγκα: «Ντροπή τους, να θυμίσω πως γελούσαν με φοιτήτριες…» (Videos)

09.03.2022 14:16
liagkas_kainourgiou_new

Με τον Γιώργο Λιάγκα τα έβαλε κατά την διάρκεια της σημερινής της (9/3) εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου.

Παρότι η γνωστή παρουσιάστρια δεν ανέφερε το όνομα του, ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο ότι τα «βέλη» της είχαν στόχο εκείνονπροσωπικά.

«Να πω κάτι, επειδή κάτι ακούστηκε περί σεβασμού, θα το πάρω πάνω μου προσωπικά. Σέβομαι πάρα πολύ, ειδικά σε τέτοια θέματα εμένα δεν μπορεί να μου καταλογίσει κανείς τίποτα, και τον κάθε καλεσμένο και τον άνθρωπο που φιλοξενούμε στην εκπομπή. Είμαι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Alpha.

«Μιλάμε με τον κύριο Χαϊκάλη, γνωρίζουμε το θέμα του αδελφού του και ο ίδιος μας το κοινοποίησε ούτως ή άλλως. Δεν θα κάναμε ποτέ κάτι που θα στεναχωρούσε ποτέ έναν άνθρωπο ή θα επιδείνωνε μια κατάσταση υγείας. Όσοι υπονόησαν κάτι τέτοιο για εμένα προσωπικά και τους συνεργάτες μου απλά ντροπή τους. Να θυμίσω ότι οι ίδιοι, πριν λίγα χρόνια, γελούσαν με φοιτήτριες που τους έκαναν διάφορα στην πλάτη τους», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Αιτία για την επίθεση της παρουσιάστριας φαίνεται ότι ήταν η παρακάτω αναφορά του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με τον Παύλο Χαϊκάλη κάνοντας λόγο μεταξύ άλλω περί τηλεδικαστηρίων, η οποία όπως φαίνεται την ενόχλησε ιδιαίτερα.

Διαβάστε επίσης:

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ποζάρει ολόγυμνη για τα γενέθλια του γιου της (Photos)

Τζένη Μπαλατσινού: «Αντιμετώπισα πολύ μεγάλη δυσκολία στη δεύτερη καισαρική» (Videos)

Ουκρανία: H Τζίτζι Χαντίντ και η Μίκα Αργανιάρας δωρίζουν τα έσοδά τους από την Εβδομάδα Μόδας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 17:22