search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:58
MENU CLOSE

Survivor: Η αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο και οι κινήσεις του Ατζούν Ιλίτζαλι στη… σκακιέρα του ριάλιτι (video)

17.03.2022 13:45
katia_takis

Στα μέσα Φεβρουαρίου αίσθηση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι η εταιρείας παραγωγής του «Survivor» έδωσε περίπου «γη και ύδωρ» στην Κάτια Ταραμπάνκο, γυρολόγο των ριάλιτι, για να ξαναπάρει μέρος στο τοξικό ριάλιτι επιβίωσης.

Ο έχων το γενικό πρόσταγμα Ατζούν Ιλίτζαλι, ικανοποίησε ό,τι ζήτησε η παίκτρια για να εξασφαλίσει το «ναι».

Η Ταραμπάνκο σύμφωνα με όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας τότε, θα αμοιβόταν με 10.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα παραμονής. Μάλιστα είχε γίνει δεκτό από την παραγωγή να μην υπάρχει ρήτρα αποχώρησης, μεταξύ άλλων, όρος δηλαδή που δεν θα την υποχρέωνε να καταβάλει ποσό για διαφυγόντα κέρδη στην εταιρεία παραγωγής αν αποχωρούσε οικειοθελώς, όπως ίσχυε για  τους άλλους τηλεροβινσώνες.

Με αυτά δόθηκε η αίσθηση ότι η παραγωγή του ριάλιτι πόνταρε στην παίκτρια.

Να όμως που χθες έγινε ανατροπή. Και εν τέλει από τους τέσσερις προς αποχώρηση από το «Survivor» έφυγε το- θεωρητικά- «πουλεν» του Ιλίτζαλι.

Να το είχε προβλέψει; Να το περίμενε; Να ήταν προσυμφωνημένο; Κανείς δεν θα το μάθει. Η ουσία είναι πως με όσα έχουν γίνει γνωστά και με απλά μαθηματικά η Κάτια Ταραμπάνκο θεωρητικά θα εισπράξει 40.000 ευρώ για την παραμονή της στο ριάλιτι.

Ο Ιλίτζαλι πάντως κάνει ότι μπορεί για να διατηρεί την τηλεθέαση του ριάλιτι ώστε να πετυχαίνει τζίρους και εμπορικές συμφωνίες.

Εκδοχές και τακτικές

Ωστόσο έπειτα από την εξέλιξη αυτή άρχισαν οι εικασίες και οι αναλύσεις από «Survivorολόγους». Παρουσιάζεται ότι ο Τούρκος παραγωγός διαρκώς κάνει «μαγειρέματα» στη χύτρα του «Survivor» βλέποντας πως το φετινό κάστινγκ -τελικά- δεν ήταν και το καλύτερο. 

Κατά μία άλλη εκδοχή  η Κάτια Ταραμπάνκο, αποδείχθηκε «φιάσκο». Με δεδομένο δε ότι το τελευταίο διάστημα η τηλεθέαση του προγράμματος περιορίζεται σε μονοψήφια ποσοστά,  πήρε την απόφαση να αλλάξει τα πάντα.

Η άμεση απάντηση της παραγωγής στην απροσδόκητη εξέλιξη της αποχώρησης της Ταραμπάνκο έρχεται με την αλλαγή συνθέσεων των δύο ομάδων.

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές καταργούνται και μετατρέπονται σε κόκκινη και μπλε ομάδα όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα dokari.gr.

Κατά μία εκδοχή αυτό είναι αναμενόμενο και προβλέπεται στο τηλεριάλιτι, όπως άλλωστε και το στοιχείο ότι από ένα σημείο κι έπειτα καταργούνται οι ομάδες και ο καθένας από όσους έχουν απομείνει αγωνίζεται για την παραμονή του ατομικά.

Όλα αυτά ίσως να είναι και κινήσεις τακτικής στη σκακιέρα του «Survivor» με απώτερο σκοπό την τηλεθέαση.

Διαβάστε επίσης:

Star: «Καμπάνα» από το ΕΣΡ για fake news

Netflix: Στο στόχαστρο όσοι χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό – Τι ανακοίνωσε

Star: Λίγο πριν το Πάσχα η νέα κοινωνική καθημερινή σειρά «Τρία μίλια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:57