search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 00:00
MENU CLOSE

Ο Χάρισον Φορντ στον πρώτο μεγάλο τηλεοπτικό ρόλο της καριέρας του

07.04.2022 14:18
harrison-ford

Αίσθηση στο χώρο της οπτικοακουστικής βιομηχανίας και του θεάματος έχει δημιουργήσει η είδηση ότι ο χολιγουντιανός σταρ Χάρισον Φόρντ ετοιμάζεται για τον πρώτο μεγάλο τηλεοπτικό ρόλο του.

  Η σειρά «Shrinking», δέκα επεισοδίων, εστιάζει σε έναν  ψυχίατρο που διανύει περίοδο πένθους- τον υποδύεται ο Σίγκελ-, ο οποίος παρακάμπτοντας τους κανόνες δεοντολογίας του επαγγέλματός του, δεν «μασάει» τα λόγια του και λέει στους ασθενείς- πελάτες του «ωμά» αυτά που σκέφτεται.

Αυτή η παράδοξη τακτική αντιμετώπισης, προκαλεί αναστάτωση στις ζωές των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένης και της δικής του.

  Ο Φορντ θα υποδύεται τον δρ Φιλ Ρόουντς, έναν πρωτοπόρο στη γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία, ο οποίος μοιράζεται μια πρακτική που ανέπτυξε με δύο από τους προστατευόμενους του, τον Τζίμι (Σίγκελ) και την Γκάμπι.

Ο δρ Ρόουντς, σύμφωνα με το σενάριο, διαγνώστηκε ότι πάσχει από  Πάρκινσον, γεγονός που θα του ανατρέψει το «σύμπαν» του.

Αναγκάζεται να «βγει» από την τακτοποιημένη ζωή του και τις ανέσεις τους  και να έρθει αντιμέτωπος με ενοχλητικούς φίλους, την αποξενωμένη οικογένειά του και την φήμη του, ως επιτυχημένος γιατρός.

 Ο ρόλος του Φορντ στο «Shrinking» θα είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος ρόλος σε σειρά, σύμφωνα και με το Variety, και μέχρι να πει το «ναι» ο ηθοποιός προηγήθηκαν διαπραγματευτικές συζητήσεις που διήρκεσαν αρκετό καιρό. 

Στο παρελθόν ο Χάρισον Φόρντ είχε κάνει μόνον μερικές γκεστ εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές τις δεκαετίες του 1960 και του 1970 και επανέλαβε έναν από τους πιο διάσημους κινηματογραφικούς του ρόλους σε ένα επεισόδιο της σειράς «Τα χρονικά του νεαρού Ιντιάνα Τζόουνς», το 1993.

Πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της πέμπτης ταινίας «Ιντιάνα Τζόουνς» και πρωταγωνίστησε στο «Το κάλεσμα της άγριας φύσης», κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος του Τζάκ Λόντον που εκδόθηκε το 1903.

Η παραγωγή της σειράς είναι της Warner Bros και θα παρουσιαστεί από την streaming συνδρομητική υπηρεσία Apple+, της Apple.

Διαβάστε επίσης:

Η Ματίνα Παγώνη παρενέβη στην εκπομπή του Μουτσινά για να του πει να… εμβολιαστεί! (Video)

Άγιος Παΐσιος: Καθηλωτικό το τελευταίο επεισόδιο του Α’ Κύκλου (Video)

Πορτοσάλτε: «Η Ελλάδα είναι μια κομμουνιστική χώρα» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 00:00