search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 06:48
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Πέμπτης 7/4/2022: Σκληρή «μάχη» για την πρωτιά στη ζώνη των εννιά

08.04.2022 18:33
tiletheasi-new

Στην μάχη της τηλεθέασης, με κορύφωση στο prime time, χθες, Τετάρτη 7/4, αναπτύχθηκε άγρια κόντρα ανάμεσα στις σειρές «Η γη της ελιάς» και «Σασμός».

Όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και όπως φαίνεται και από τα μερίδια, αλλά και από τα ποσοστά τηλεθέασης, σχεδόν το 58% των τηλεθεατών στο διάστημα 21.00- 22.45 μοιράστηκε περίπου στη μέση.

Σε αυτή τη μονομαχία τελικά επικράτησε η σειρά του Mega. Κι αυτό συνέβη διότι ο Ιάκωβος φιλοξένησε στο σπίτι του τον Στάθη, ενώ η Αρετή συνάντησε την Εύα στο καφενείο και αυτή τη φορά δεν της χαρίστηκε και την ξεφτίλισε δημοσίως.

Αλλά και το «αντίπαλο δέος» δεν υστέρησε σε έξαρση πλοκής. Ο Αστέρης περίμενε να δει αν θα φάει ισόβια και η Στέλλα έκανε μια τελευταία προσπάθεια να βρει στοιχεία να τον υπερασπιστεί.

Λίγο πιο μετά βγήκε στον «αέρα» το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς «Άγιος Παΐσιος- από τα Φάρασα στον ουρανό». Άλλη κορύφωση και εκεί, ταυτόχρονα δε και άνω τελεία. Ήταν το επεισόδιο που ο Αρσένιος αφήνει την οικογένεια του, για να αφιερωθεί στην Παναγία και πήγε στο Άγιο Όρος χωρίς να αποχαιρετήσει τη μητέρα του, εξηγώντας στην πορεία του επεισοδίου, το λόγο. Στο επίμαχο επεισόδιο έγινε η διαδικασία ρασοφορίας και η αλλαγή ονόματος σε «πατέρα Παΐσιο» του Αρσένιου. Ενώ έως εκεί τη στιγμή ονομαζόταν «πατέρας Αβέρκιος».

Αξιοπρόσεκτη είναι η περαιτέρω υποχώρηση στην τηλεθέαση της σατιρικής σειράς «Ράδιο αρβύλα». Στην δεκάδα αυτή τη φορά δεν ήταν το κεντρικό δελτίο του Mega, εμφανίστηκε εκείνο του star, διατηρήθηκε το αντι-δελτίο «Live news» του Mega.

Διαβάστε επίσης:

Ρεσιτάλ ρητορικής μίσους στο «Πρωινό»

Στην ΕΡΤ ο Γιώργος Κουβαράς για τις γαλλικές εκλογές

Πορτοσάλτε και Οικονόμου «ξεπλένουν» το Τάγμα Αζόφ – «Ποιος είπε ότι είναι νεοναζί;» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 06:47