search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:57
MENU CLOSE

Μπαρτσελόνα: Ονομαστικά εισιτήρια μετά το «κάζο» με τους 25.000 Γερμανούς στο «Καμπ Νου»

15.04.2022 23:30
laporta

Η χθεσινή (14/4) ρεβάνς της Μπαρτσελόνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο «Καμπ Νου» για τα προημιτελικά του Europa League, δεν συνοδεύτηκε μόνο απ’ τον αποκλεισμό «σοκ» των «μπλαουγκράνα» (ήττα 3-2), αλλά και με το… κάζο που υπέστη ο καταλανικός σύλλογος, ελέω της παρουσίας 25.000 φίλων της γερμανικής ομάδας στην εξέδρα!

Ο Τζουάν Λαπόρτα, σε δηλώσεις του την Παρασκευή (15/4) στην Television of Catalonia (TV3) και στα Μέσα Ενημέρωσης του συλλόγου, ανέλυσε αρχικά το πώς δόθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα.

«Συνολικά 37.746 οπαδοί μας παρευρέθηκαν με εισιτήριο διαρκείας, 34.440 εισιτήρια πωλήθηκαν στο ευρύ κοινό, 5.000 εισιτήρια στάλθηκαν στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όπως ορίζεται από τους κανονισμούς της UEFA, και δεσμεύτηκαν 2.425 προσκλήσεις για το την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία» τόνισε ο πρόεδρος της «Μπάρτσα» και πρόσθεσε:

«Τα 34.440 εισιτήρια που έθεσε προς πώληση ο σύλλογος, τα οποία αντιστοιχούν σε αυτά που εκμεταλλεύτηκαν τα μέλη μας, περιελάμβαναν τον περιορισμό πως δεν μπορούσαν να αγοραστούν με γερμανικές πιστωτικές κάρτες ή από οποιαδήποτε διεύθυνση IP σε αυτήν τη χώρα. Όσοι αγόρασαν τα εισιτήρια τα έστειλαν στους Γερμανούς κι αυτό αποδεικνύεται», κατήγγειλε ο Λαπόρτα, ο οποίος υπενθύμισε ότι τα 34.400 εισιτήρια πωλήθηκαν με έκπτωση 50% για τα μέλη, 24 ώρες πριν ανοίξει η πώληση στο ευρύ κοινό.

Ακολούθως ο Λαπόρτα εξήγησε πως και μεταξύ των (θεωρητικά) 37.746 κατόχων διαρκείας που παρακολούθησαν το ματς στο «Καμπ Νου», εντοπίστηκε ότι ένα μέρος στην εξέδρα τους ήταν… κατειλημμένο από φιλάθλους της Άιντραχτ.

«Εδώ υπάρχουν δύο παράτυπες συμπεριφορές που θέλουμε να εξηγήσουμε: Από τα 34.400 εισιτήρια από την τρίτη βαθμίδα του γηπέδου, υπήρχαν πολλά που κατέληξαν παράτυπα στα χέρια των Γερμανών. Δεν τα πούλησε ο σύλλογος. Κι επίσης, ένα μέρος των διαρκείας με παράτυπη συμπεριφορά κατέληξε στα χέρια των Γερμανών.

Πλέον στις διεθνείς διοργανώσεις, τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά. Σίγουρα δεν είναι σωστό για τα μέλη μας που έχουν τηρήσει μία κανονική στάση, που είναι άλλωστε και η πλειοψηφία. Αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. Δεν θέλουμε να ξαναγίνει αυτό που έγινε στο γήπεδο».

Διαβάστε επίσης:

Μοναδικός υποψήφιος για τις εκλογές της ΕΠΟ ο Μπαλτάκος

Reuters: Το Μπαχρέιν δίνει τα… ρέστα του για τη Μίλαν – Προσφέρει 1 δισ. ευρώ

Στον Παναθηναϊκό το κλειστό του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:53