search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:49
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι πατέρας και γιος για την τραγωδία στον Εύοσμο – Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η εισαγγελέας(Video)

23.04.2022 12:04
thessaloniki-tragodia-new

Προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε η εισαγγελέας για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 15χρονος στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όταν εκπυρσοκρότησε κυνηγετική καραμπίνα, την οποία περιεργαζόταν ο κολλητός του φίλος, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Για το τραγικό περιστατικό συνελήφθησαν ο 15χρονος φίλος του θύματος και ο 56χρονος πατέρας του, οι οποίοι οδηγήθηκαν το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Μελετώντας τη δικογραφία, η εισαγγελέας αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους ενόψει της έρευνας που παρήγγειλε προς το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας και των ευρημάτων που θα προκύψουν από αυτή, η δικογραφία θα επιστρέψει στην Εισαγγελία για να αποφασιστεί η ποινική μεταχείριση πατέρα και υιού.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Νωρίς το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση για τον άτυχο 15χρονο που έχασε χθες τη ζωή του από το όπλο που άνηκε στον πατέρα του φίλου του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Μακεδονία, το πόρισμα του ιατροδικαστή αναφέρει ότι ο έφηβος πυροβολήθηκε από απόσταση δύο ως τριών μέτρων και η σφαίρα τον βρήκε στο δεξι μάτι. Ο θάνατος ήταν φυσικά ακαριαίος.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο νεαροί βρίσκονταν στο σπίτι του 15χρονου, που πυροβόλησε κατά λάθος τον φίλο του, στην οδό Ακρίτα.

Την ώρα που βρίσκονταν στο υπνοδωμάτιο, ο συνομήλικος φίλος του, έδειξε τις καραμπίνες του πατέρα του στον άτυχο νεαρό, και φέρεται να εκπυρσοκρότησε το όπλο.

Στην αρχή ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο φίλος του έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο λίγο αργότερα κατά πληροφορίες παραδέχθηκε το γεγονός και συνελήφθη μαζί με τον 56χρονο πατέρα του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε χθες η Ελληνική Αστυνομία:

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα (22-04-2022) σε οικία στην περιοχή του Ευόσμου τραυματίστηκε θανάσιμα από κυνηγετικό όπλο 15χρονος ημεδαπός.

Για την υπόθεση συνελήφθη συνομήλικός του ημεδαπός καθώς και ο 56χρονος πατέρας του, ενώ κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και ένας κάλυκας.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος». 

Photo: thestival.gr

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα 2022: Χιλιάδες «μπότηδες» στην πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα! (Video)

Έξοδος-ρεκόρ το πρώτο Πάσχα χωρίς περιορισμούς – 325.000 οχήματα «εγκατέλειψαν» την Αθήνα για τις γιορτές (Video)

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ημερομηνία – «κλειδί» για την κεταμίνη και το τηλεφώνημα πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:49