search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 18:49
MENU CLOSE

Champions League: «Καρφί» για τελικό η Λίβερπουλ – Επικράτησε με 2-0 της Βιγιαρεάλ (Video)

28.04.2022 00:15
liverpool_new

Πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του φετινού Champions League έκανε η Λίβερπουλ, η οποία κυριάρχησε απέναντι στη Βιγιαρεάλ.

Καθάρισε με δύο γκολ σε τρία λεπτά (53’, 55’) η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία έχασε και πολλές ακόμα ευκαιρίες για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το υπέρ της σκορ.

Εντελώς ακίνδυνη η Βιγιαρεάλ, πάλεψε πάρα πολύ αμυντικά, αλλά δεν κατάφερε να αντισταθεί στην ανωτερότητα των αντιπάλων της.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, χωρίς τον Ρομπέρτο Φιρμίνο στο 100%, προτίμησε τον Λουίς Ντίας για να πλαισιώσει στην γραμμή κρούσης τους Μοχάμεντ Σαλάχ – Σαντιό Μανέ, αφήνοντας στον πάγκο τον Ντιόγκο Ζότα.

Ο Ουνάι Έμερι, ο οποίος δεν είχε στην διάθεσή του τους Γιέρεμι Πίνο και Αλμπέρτο Μορένο λόγω τραυματισμού, άφησε στον πάγκο τον ανέτοιμο Ζεράρ Μορένο και προτίμησε τον ήρωα του Μονάχου, Σάμου Τσουκβουέζε, ποντάροντας στην ταχύτητά του.

Διαβάστε επίσης

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό – Άντεξε στο «Καραϊσκάκη» και πήρε την ισοπαλία με 1-1 (Video)

Σύμβουλος Ζελένσκι: Δεν υπάρχει συμφωνία για συνάντηση με τον Πούτιν

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα μηνύματα που έστελνε στους γιατρούς μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 18:49