search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:17
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Ενστάσεις Παγώνη για άρση μέτρων – «Είναι παρακινδυνευμένο» (Video)

29.04.2022 09:07
polites_maska_new

Επιφυλακτική για την άρση των περιοριστικών μέτρων από 1η Μάη καθώς «ο κορωνοϊός είναι ακόμα εδώ» εμφανίστηκε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Οι μάσκες προς το παρόν θα παραμείνουν, θα δούμε μέχρι πότε και που. Ακόμα έχουμε διψήφιους αριθμούς θανάτων και τριψήφιο αριθμό διασωληνωμένων. Ο κορωνοϊός είναι ακόμη εδώ. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Καλά κάνουν και μειώνονται τα μέτρα, αλλά οι μάσκες είναι σημαντικές», τόνισε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη.

«Το ένα rapid test για τον ανεμβολίαστο εργαζόμενο γίνεται επειδή μπορεί να είναι ασυμπτωματικός και στο χώρο που βρίσκεται να μεταδίδει. Η Όμικρον 2 είναι πολύ μεταδοτική», εξήγησε μιλώντας το Mega για την υποχρέωση του ανεμβολίαστου εργαζόμενου για ένα rapid test την εβδομάδα.

«Παρακινδυνευμένο είναι πάντα το ότι γίνεται άρση μέτρων. Τώρα θα δοκιμαστούμε και θα δούμε τι θα γίνει. Αν ήταν στο χέρι μου δε θα έκανα ακόμα άρση μέτρων. Έχω πει ότι η μάσκα δεν πρέπει να βγει την 1η Ιουνίου. Το πιστοποιητικό θα το κρατούσα τουλάχιστον μέχρι τις 15 Ιουλίου», πρόσθεσε η Ματίνα Παγώνη.

Τέλος, σε ερώτηση του παρουσιαστή Ιορδάνη Χασαπόπουλου για το εάν τελικά νίκησαν οι ανεμβολίαστοι, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ απάντησε: «Αν δεν υπήρχαν οι άνθρωποι που εμβολιάστηκαν, και δεν είχαμε φτάσει στα ποσοστά εμβολιασμού που φτάσαμε, ξέρετε πόσους θανάτους θα είχαμε; Κάποιοι άνθρωποι εμβολιάστηκαν, τήρησαν τα πρωτόκολλα, και πήγαμε μπροστά».

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Σοκ από τον θάνατο 27χρονης – Κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της (photo)

Καιρός σήμερα: Αλλάζει το σκηνικό – Με βροχές το τριήμερο της Πρωτομαγιάς (Videos)

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έβγαλε τη μάσκα και επέστρεψε στο σημείο που της πέταξαν βιτριόλι (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:11