search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:26
MENU CLOSE

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Το έγκαυμά της ίσως είναι το μεγαλύτερο παγκοσμίως», λέει η γιατρός της

01.05.2022 12:35
ioanna-paliospyroy-new

Για την Ιωάννα Παλιοσπύρου και την αποκάλυψη του προσώπου της μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι μίλησε η πλαστική χειρουργός Μαρία Καλοφώνου.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 η γιατρός της Ιωάννας, το έγκαυμα που είχε ήταν το μεγαλύτερο που είχαν δει στο νοσοκομείο και πιθανόν είναι και το μεγαλύτερο παγκοσμίως.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι παρ’ όλες τις δύσκολες καταστάσεις η Ιωάννα ήταν από την αρχή ένας άνθρωπος που κοιτούσε μπροστά.

«Μετά από ένα χειρουργείο συζητούσε για το επόμενο», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Καλοφώνου, προσθέτοντας ότι «έχουν γίνει πάνω από δέκα χειρουργεία κι όμως κοιτάει μπροστά».

Σημείωσε ακόμα ότι υπήρχαν στιγμές που κάμφθηκε το ηθικό της Ιωάννας Παλιοσπύρου, όπως ήταν φυσικό, αλλά είχε πάντα κοντά της ειδικούς ψυχολόγους που τη βοήθησαν, ενώ σημείωσε ότι οι γιατροί ήταν ειλικρινείς μαζί της από την πρώτη στιγμή και της είχαν πει ότι αυτό που είχε δεν πρόκειται να το έχει ξανά.

Από την πλευρά της, η κλινική ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη, τόνισε ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα από την τραγωδία «είδε το φως» και με τη σωστή καθοδήγηση κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες.

Πλεύρης: Οι εγκαυματίες από εγκληματικές ενέργειες θα αποζημιώνονται

Οι εγκαυματίες από εγκληματικές ενέργειες θα αποζημιώνονται από τον ΕΟΠΥΥ αποκάλυψε, μιλώντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας, αναμένονται αλλαγές και πρόκειται να δημιουργηθεί μητρώο εγκαυμάτων στον ΕΟΠΥΥ και όσοι έχουν υποστεί εγκαύματα από εγκληματική ενέργεια θα αποζημιώνονται, όπως είπε με αφορμή την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Ολυμπία Κρασαγάκη: «Η πιο σημαντική φωτό που έχω βγάλει»

Στο μεταξύ σε ανάρτησή της στο Instagram, η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη εξήγησε γιατί το πορτραίτο της Ιωάννας Παλιοσπύρου είναι η πιο σημαντική φωτογραφία που έχει βγάλει στην 30χρονη καριέρα της.

«Πιστεύω ότι αυτή η λήψη της @paliospirou.joanna είναι το πιο σημαντικό πορτρέτο που έχω βγάλει στα 30 χρόνια ενασχόλησης μου με την φωτογραφία.
Τι την κάνει τόσο ξεχωριστή?
Αυτό που ένιωσα εκείνη την στιγμή είναι αυτό ακριβώς που αναζητώ κάθε φορά στα πρόσωπα. Την μια μοναδική στιγμή που μονο το βλέμμα μπορεί να πει την αληθεια.
Πέρασα πολλές ώρες και μέρες μαζί με την Ιωάννα, την φωτογράφισα άπειρες φορές όταν την κινηματογραφουσαμε για την εκπομπή @protagonistesofficial.
Παρατηρούσα κάθε της κίνηση κάθε της βλέμμα αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι μόνο σε αυτή την φωτογραφία ένιωσα ακριβώς το ίδιο με εκείνη.
Γαλήνη
», έγραψε στην ανάρτησή της.

Διαβάστε επίσης:

Εργατική Πρωτομαγιά: Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις των συνδικάτων – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στο κέντρο της Αθήνας

Ηράκλειο: Θρήνος για τον 49χρονο γιατρό που έσωσε ζωές και με τον θάνατό του

Θεσσαλονίκη: 10 προσαγωγές για την επίθεση με μολότοφ σε αστυνομικούς (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:24