search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:18
MENU CLOSE

ΑΠΘ: Αρουραίος έκανε βόλτες ανάμεσα σε χαλασμένα φαγητά, στην κουζίνα (Video)

03.05.2022 10:30
Mouse new

Πρόκειται για την κουζίνα της λέσχης ενός από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Ελλάδας. Θα έπρεπε οι συνθήκες καθαριότητας και υγιεινής να αποτελούν πρότυπο προκειμένου χιλιάδες φοιτητές να απολαμβάνουν το φαγητό τους. Και όμως το σκηνικό είναι τριτοκοσμικό.   

Οι ίδιοι οι φοιτητές αποτύπωσαν μία εικόνα αποκρουστική: Έναν αρουραίος μεγάλου μεγέθους να κόβει βόλτες  ανενόχλητος ανάμεσα σε παρατημένα φαγητά και σκουπίδια.

Το βίντεο αναρτήθηκε στα social media από φοιτητικές ομάδες και όπως σημειώνει το parallaximag.gr, με την παράταξη ΑΡΕΝ της σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ να καταγγέλλει ότι οι φοιτητές αντίκρισαν μεταξύ άλλων και χαλασμένα, μουχλιασμένα φαγητά.

Ζητάνε από τους φοιτητές να πληρώνουν

Οι φοιτητές θα πραγματοποιήσουν σήμερα, Τρίτη στις 12:00 διαμαρτυρία, διεκδικώντας τη δωρεάν σίτιση στη Λέσχη του ΑΠΘ.

Την ίδια ώρα οι φοιτητές διαμαρτύρονται καθώς πλέον τους ζητείται να τρώνε δωρεάν μόνο όσοι έχουν κάρτα σίτισης και οι υπόλοιποι να πληρώνουν.

«Σήμερα κάναμε το αυτονόητο όταν μας έλεγε η εργολαβία πως δεν θα φάμε,πήραμε την κατάσταση στα χέρια μας, σηκώσαμε τα κατεβασμένα ρολά και πιάσαμε τις κατσαρόλες συνεχίζοντας την διανομή», αναφέρουν, μεταξύ άλλων,  στην καταγγελία τους και συμπληρώνουν: «Όταν μπήκαμε στην κουζίνα της λέσχης η κατάσταση ήταν τραγική, με χαλασμένα φαγητά μέσα σε κατσαρόλες, είδαμε ακόμη και αρουραίο! Να κόβει βόλτες μέσα στην κουζίνα!».

Διαβάστε επίσης

Καιρός σήμερα: Άστατος με βροχές και καταιγίδες – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα (Videos)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 3 Μαΐου

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:18