search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:35
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Νεαρός έπεσε στη θάλασσα για να σώσει γυναίκα που βρέθηκε στο Θερμαϊκό (video)

03.05.2022 21:07
thessaloniki-ptosi09-new

Σανίδα σωτηρίας για μια γυναίκα που υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στον Θερμαϊκό ήταν ένας 21χρονος που βρέθηκε τυχαία στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thestival.gr, η γυναίκα έπεσε στη θάλασσα λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Τρίτης από την πρώτη προβλήτα του λιμανιού Θεσσαλονίκης.

Ο Γιώργος Νικόπουλος, που καθόταν στο λιμάνι μαζί με την κοπέλα του, είδε την γυναίκα να πέφτει στη θάλασσα και βούτηξε στη θάλασσα να την σώσει.

«Έπεσα στη θάλασσα και προσπάθησα να κάνω ότι είναι δυνατό για να την σώσω. Δεν θα ήταν ζωντανή αν δεν την έβγαζε κάποιος πριν φτάσει η Αστυνομία», είπε σε δηλώσεις του ο 21χρονος.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας κα του Λιμενικού καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την γυναίκα και την μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου για προληπτικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης:

Εύβοια: Νέα υπόθεση κακοποίησης ζώου, πτηνού αυτή τη φορά, αποκαλύφθηκε (Video)

Ζακ Κωστόπουλος: Συγκέντρωση μνήμης και πορεία (Photos)

Αιδηψός: Αφέθηκε ελεύθερος ο 30χρονος που κλώτσησε τη γάτα – Θα δικαστεί την Παρασκευή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:32