search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:13
MENU CLOSE

Σε «άνθιση» τον Απρίλιο η διαφήμιση στο ραδιόφωνο

04.05.2022 10:22
radiofono_new

Ανοδική πορεία είχε ο ραδιοφωνικός διαφημιστικός χρόνος  τον Απρίλιο. Συγκριτικά με τον αντίστοιχο μήνα του 2021 η διαφορά προσδιορίστηκε στο +11,3%.

Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2022 καταγράφηκαν 41.073.356 δευτερόλεπτα ραδιοφωνικού διαφημιστικού χρόνου (ή συνολικά 684,5 ώρες), σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Spot Monitor, η υπηρεσία καταγραφής της μετάδοσης των ραδιοφωνικών διαφημιστικών μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο.

Οι διαφημιστικοί χρόνοι στα ραδιόφωνα Αθήνας και Θεσσαλονίκης σημείωσαν αύξηση της τάξης του 19,97% και 4,78% αντιστοίχως, ενώ ο διαφημιστικός χρόνος στους ραδιοσταθμούς της Περιφέρειας σημείωσε άνοδο κατά 8,61%.

Σε επίπεδο κατηγορίας διαφημιζόμενων, η κατηγορία «τρόφιμαποτά» φαίνεται η πιο δραστήρια και καλύπτει τη μεγαλύτερη επένδυση στη ραδιοφωνική προβολή σε επίπεδο δευτερολέπτων, ακολουθούμενη με μεγάλη διαφορά από την κινητή τηλεφωνία.

Σε επίπεδο διαφημιζόμενων, πρώτη σε επίπεδο δευτερολέπτων είναι η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Lidl Ελλάς», δεύτερη η «ΑΒ Βασιλόπουλος» και τρίτη η «Μασούτης», σύμφωνα και με το dailyfax.

Στην Αθήνα, τον περισσότερο χρόνο κατέλαβε η Cosmote, στη Θεσσαλονίκη η «Μασούτης» και στην Περιφέρεια η «Lidl Ελλάς».

Διαβάστε επίσης:

Σωτήρης Κοντιζάς: Masterchef και στο βιντεογκέιμ Gran Turismo (Photos/Video)

ΕΡΤ: Τρίτος κύκλος για «Τα καλύτερά μας χρόνια» – Θα διαδραματιστεί στα χρόνια του ΠΑΣΟΚ

Νίκος Ευαγγελάτος: Φανερά εκνευρισμένος στην εκπομπή του – Ποιους χαρακτήρισε «οι μάγκες της φακής»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:12