search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 08:15
MENU CLOSE

Σασμός – Spoiler: Ο Αστέρης και η Αργυρώ συναντιούνται

06.05.2022 09:03
SASMOS-ARGYROASTERIS-NEW

Ανατρεπτικά θα είναι τα επόμενα επεισόδια στον Σασμό με πολλές νέες εξελίξεις που αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η Στέλλα και Γεράσιμος μοιράζονται μια νύχτα πάθους, ενώ ο Νικηφόρος επιλέγει να μην ανοίξει τον φάκελο με το αποτέλεσμα του τεστ πατρότητας. Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη ανακατεύεται θέλοντας να μάθει την αλήθεια.

Η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται και η Μαρίνα λέει στην Αργυρώ ότι πρέπει να επιστρέψουν και να είναι κοντά της. Εκείνη το λέει στον Σταύρο και αποφασίζουν να μετακομίσουν όλοι μαζί στην Κρήτη. Η συνάντησή της με τον Αστέρη είναι αναπόφευκτη…

Ο Αντώνης με τον Γεράσιμο ετοιμάζονται για το χτύπημα κατά του Καραπάνου και της συμμορίας του, όμως δεν ξέρουν τι πραγματικά τους περιμένει… Η Μαρίνα αποκαλύπτει στην Κατερίνα ποιος πραγματικά είναι ο πατέρας του μικρού Πετρή.

Ο Νικηφόρος κρατά στα χέρια του τον φάκελο με την απάντηση από το τεστ DNA για το ποιος είναι ο πατέρας του. Νιώθει μπερδεμένος, καθώς δεν ξέρει αν πρέπει να τον ανοίξει και να τολμήσει να αντιμετωπίσει την όποια αλήθεια μπορεί να κρύβεται εκεί μέσα. Την ίδια στιγμή, ο Μύρωνας επιστρέφει και βρίσκει τον Αντώνη με τον Γεράσιμο να ετοιμάζονται για το μεγάλο χτύπημα εναντίον του Καραπάνου.

Ο Νικηφόρος γυρίζει στο σπίτι με τον φάκελο των αποτελεσμάτων και ο Μαθιός αγωνιά να μάθει το αποτέλεσμα. Θέλει να μάθει αν θα αποκαλυφθεί επιτέλους η αλήθεια ή αν ο Νικηφόρος αποφάσισε να αφήσει τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν.

Ο νεαρός τού λέει πως έδωσε τον φάκελο στον παπα-Μιχάλη και δεν τον άνοιξε, αφού ήδη γνωρίζει τον έναν και μοναδικό πατέρα του. Ο Μαθιός εν μέρει ανακουφίζεται… Την ίδια ώρα, η ενέδρα για τη σύλληψη του κυκλώματος έχει ήδη στηθεί και ο Γεράσιμος ρισκάρει για ακόμα μία φορά τη ζωή του…

Νύχτα πάθους

Η Καλλιόπη θα προσπαθήσει να εκμαιεύσει την αλήθεια για τα αποτελέσματα του τεστ DNA από τον παπα-Μιχάλη, όμως εκείνος αποδεικνύεται πολύ σκληρός.

Από την άλλη, η Στέλλα και ο Γεράσιμος έρχονται… επικίνδυνα κοντά και μοιράζονται μια νύχτα πάθους, που μπορεί να αλλάξει για πάντα τις ζωές τους.

Στα Γιάννενα, η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με τη Μαρίνα, τον Σταύρο και το παιδί στην Κρήτη…

Η επιστροφή

Ο Μύρωνας επισκέπτεται την Άσπα στην καντίνα, δίχως να γνωρίζει πως εκείνη έχει συνεχίσει τη ζωή της με τον Άγγελο. Η οικογένεια Βρουλάκη είναι ξανά ενωμένη στην Κρήτη και όλοι μοιάζουν ευτυχισμένοι!

Καθώς ο Σταύρος και η Αργυρώ ψάχνουν τα πατήματά τους στο καινούριο τους περιβάλλον, η επιστροφή της Μαρίνας γεμίζει τον Αντώνη χαρά.

Δεν μπορεί όμως να απολαύσει τις μέρες του μαζί της, καθώς η έρευνά του για το σκοτεινό παρελθόν του Γεράσιμου τον οδηγεί σε μια αποκάλυψη που θα αλλάξει τη σχέση τους για πάντα. Από την άλλη πλευρά, ο Καραπάνος, μόνος και συντετριμμένος στη φυλακή, βλέπει πως απομένει πια μόνο μία διέξοδος πριν από την πλήρη καταστροφή.

Η μεγάλη αποκάλυψη

Η πρώτη επίσκεψη της Κλαίρης στο χωριό τούς έχει φέρει όλους σε αμηχανία. Ο Παντελής είναι μουδιασμένος όταν διαπιστώνει ότι η κοπέλα του γιου του είναι τυφλή!

Η Στέλλα μαθαίνει έκπληκτη από τον Αστέρη για την επίσκεψη του Γεράσιμου στο μαγαζί των Σταματάκηδων. Η σχέση της μαζί του φτάνει σε οριακό σημείο, αφού καταλαβαίνει ότι ο αστυνομικός θέλει να την ελέγχει. Η Μαρίνα αποκαλύπτει στην Κατερίνα πως ο πατέρας του εγγονού της δεν είναι ο Σταύρος αλλά ο Αστέρης και αυτό το μυστικό πρέπει να το πάρουν στον τάφο τους.

Μια συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκει τον Αμερικάνο τραυματισμένο θανάσιμα. Πριν πεθάνει, ομολογεί ότι δεν σκότωσε αυτός τον Σταματάκη. Αυτή η αποκάλυψη θα φτάσει και στα αφτιά του Αντώνη, θα ανατρέψει τις ισορροπίες, ανοίγοντας ξανά υποθέσεις που είχαν κλείσει καιρό.

Είναι η ώρα να ξαναβγεί στο φως ο φάκελος του φόνου του Στεφανή και ο Μαθιός δεν μπορεί να φανταστεί τι τον περιμένει…

Η συνάντηση Αστέρη – -Αργυρώς

Όταν ο Αστέρης μαθαίνει το μεγάλο νέο της επιστροφής της Αργυρώς, έρχεται αντιμέτωπος με τους πιο σκοτεινούς φόβους του, αλλά και με τις μεγαλύτερες ελπίδες του.

Από τη μία τρέμει μήπως εκείνη τον έχει ξεπεράσει, ζει πλέον μόνο για την οικογένειά της και δεν θέλει να τον δει ούτε ζωγραφιστό μπροστά της, από την άλλη όμως ξέρει μέσα του πως αυτό που έζησαν ήταν πολύ δυνατό και για τους δύο.

Η πρώτη τους συνάντηση στην Κρήτη ύστερα από τόσο καιρό θα τους φέρει αντιμέτωπους με τα συναισθήματα που ήθελαν να κρύψουν…

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Ο Κουτσόπουλος έκοψε τη φόρα στον «Μπόμπαινα» – «Δεν σου ανήκουν όλες οι στιγμές στο παιχνίδι»

Άγριες Mέλισσες: Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στο πλατό της σειράς- Η ανάρτηση στο Instagram

Αναβάλλεται η σειρά «Ντέρτι» του ΑΝΤ1- Αιχμές από τους σεναριογράφους και τον σκηνοθέτη για «νέα ήθη» στον ανταγωνισμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 08:12