Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η αλήθεια είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε και μάλιστα σφοδρά στον Αλέξη Τσίπρα. Το ίδιο όμως δεν έπραξε για τον Νίκο Ανδρουλάκη.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο των κυβερνητικών συνεργασιών τουλάχιστον με βάση τις μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις. Οι πάντες ομολογούν ότι το διακύβευμα της αυτοδυναμίας είναι μια δύσκολη υπόθεση γι’ αυτό το λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αναπτύσσει πολεμική με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ του Νίκου Ανδρουλάκη. Στοχοποιεί μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Για σκεφτείτε λίγο την κ. Χριστοδουλοπούλου στον Έβρο» είπε χαρακτηριστικά. «Για σκεφτείτε λίγο τον κ. Πολάκη στην πανδημία. Για σκεφτείτε λίγο τον κ. Βαρουφάκη στην οικονομία. Για σκεφτείτε λίγο το δίδυμο Κοτζιά-Καμμένου στα εθνικά μας θέματα. Γιατί αυτή τελικά θα είναι η εικόνα της σύγκρισης στην επόμενη αναμέτρηση», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr ο αρχηγός της ΝΔ Θεωρεί ότι ο «λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ» θα παίξει το τελευταίο του χαρτί και ακριβώς επειδή θα πρόκειται για την πιο απεγνωσμένη επίθεσή του, «θα είναι πιο σκληρή και πιο χυδαία από ποτέ». Γι αυτό και ζήτησε να δοθεί η μάχη της αυτοδυναμίας.
Από την άλλη πλευρά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης θα αφιερώσει πολύ χρόνο από την ομιλία του στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Θα τονίσει πως ο ίδιος και το κόμμα του βρίσκονται «απέναντι στην κουλτούρα του διχασμού, της απαξίωσης, της στρέβλωσης, του ελιτισμού και του λαϊκισμού».
Επιπλέον θα αναφέρει πως ο «ελιτισμός της Δεξιάς περιφρονεί τα προβλήματα των πιο αδύναμων Ελλήνων».
Διαβάστε επίσης:
14ο Συνέδριο ΝΔ: Πόσοι ήταν οι σύνεδροι, ποιος ήταν ο μέσος όρος ηλικίας τους και πώς ψήφισαν
Κυβέρνηση για Σαμαρά: Θέλουμε να ακούγονται όλες οι θέσεις
ΠΑΣΟΚ: Τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής και οι συνεργασίες «Παπανδρεϊκών» με «Λοβερδικούς»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.