search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:41
MENU CLOSE

Ο Bill Gates έχει κορωνοϊό

11.05.2022 11:08
Billy_gates_new

Προς ενδεχόμενη… έκπληξη των απανταχού συνωμοσιολόγων, ο Μπιλ Γκέιτς ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο 66χρονος  συνιδρυτής της Microsoft ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσω Twitter, ότι βρέθηκε θετικός στον ιό, σημειώνοντας ότι τα συμπτώματά του είναι ήπια, βρίσκεται σε απομόνωση και ακολουθεί τις συμβουλές των ειδικών.

«Είμαι τυχερός που είμαι εμβολιασμένος κι έχω κάνει ενισχυτική δόση και έχω πρόσβαση σε τεστ και εξαιρετική ιατρική περίθαλψη», πρόσθεσε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος.

Σημείωσε επίσης ότι το ίδρυμα που έχει ιδρύσει με την πρώην σύζυγό του, «Bill & Melinda Gates Foundation», θα συνεχίσει να εργάζεται με τους συνεταίρους του και θα κάνει ό,τι μπορεί «για να διασφαλίσει ότι κανείς από εμάς δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει ξανά μια πανδημία».

Ο Γκέιτς έχε πέσει «κατηγορηθεί» πολλάκις από τους υποστηρικτές των θεωριών συνωμοσίας για… «συμμετοχή» στην πανδημία του κορωνοϊού και έχει επενδύσει δυσθεώρητα ποσά σε έρευνες για φάρμακα και εμβόλια.

Έχει σχολιάσει, επίσης, πολλές φορές την πορεία του ιου και μάλιστα, πρόσφατα, είχε «προβλέψει» ότι μετά τον κορωνοϊό θα ακολουθήσει κι άλλη πανδημία.

Διαβάστε επίσης:

Δυτική Όχθη: Νεκρή με μια σφαίρα στο κεφάλι δημοσιογράφος του Al Jazeera (videos)

ΠΟΥ: 348 τα κρούσματα ηπατίτιδας σε παιδιά

Γιατί δεν πέφτουν οι τιμές των καυσίμων; Ιδού η εξήγηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:41