search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 09:08
MENU CLOSE

Super League: Τεράστιο διπλό του Άρη στην Τούμπα, νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ – Αποδοκιμασίες στον Λουτσέσκου

11.05.2022 22:01
aris_new

Μεγάλη νίκη του Άρη μέσα στην Τούμπα με 1-0, αποτέλεσμα που «βάζει φωτιά» στη βαθμολογία των play offs της Super League.

Ο Άρης νίκησε για δεύτερη φορά φέτος τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, ξανά με 1-0, χάρη σε γκολ του Καμαρά και ανέβηκε στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας της Super League, την ώρα που ο «Δικέφαλος του Βορρά» παραμένει δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για δέκατο σερί ματς.

Πλέον με την νίκη τους αυτή οι «κίτρινοι» έκαναν αποφασιστικό βήμα Ευρώπης, έχοντας στα δύο επόμενα ματς ων playoffs να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης» και τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Η νέα γκέλα έφερε αποδοκιμασίες από το κοινό της Τούμπας, με τον Κούρτιτς μάλιστα να ανοίγει διάλογο με την κερκίδα μετά το πέρας της αναμέτρησης.

Αποδοκιμασίες στον Λουτσέσκου

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δέχθηκε αρκετές αποδοκιμασίες.

Και μπορεί ανάμεσα στις αποδοκιμασίες, να υπήρχε και μερίδα κόσμου που χειροκρότησε τον Ρουμάνο, και πάλι όμως ο έμπειρος τεχνικός θέλησε να τους αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο.

Υπό την έννοια πως προτίμησε να φύγει από πλάγια, εκεί που ήταν συγκεντρωμένοι οι φίλοι του Δικεφάλου για να ανοίξει διάλογο μαζί τους και επί της ουσίας να δώσει τις δικές του εξηγήσεις.

Για αρκετή ώρα ο Λουτσέσκου τα είπε με τους φίλους του ΠΑΟΚ, σε μία κουβέντα που κατέληξε με συνθήματα για το Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης

Μαγνησία: Ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του – Τη σορό του δάγκωναν γάτες επί δύο ημέρες

Επικοινωνία Ανδρουλάκη – Βενιζέλου: Πρόσκληση στο Συνέδριο και συνάντηση την άλλη εβδομάδα

Δίκη Αναγνωστόπουλου: «Βλέπουμε έναν άνθρωπο με ψυχρό συναίσθημα» διαπίστωσε η εισαγγελέας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 09:07